„Заредих ти наркотици в къщата. Те се обадиха на шефа на полицията, той работи с тях. (аудио)

Мариян Цонев – кмет на Гурково от ДПС, Мустафа Карадайъ и кметската дъщеря.

БОЕЦ публикуваме аудиозапис със самопризнания на Георги Михов – един от приближените на кмета на Община Гурково – част от ОПГ-то за купуване на гласове под ръководството на Халил Летифов – зам. председател на ДПС.

От разговора става ясно, че на Михов е поръчано да „зареди“ наркотици в къщата на Кольо Атанасов – местен бизнесмен, който разкрива престъпната схема на Цоневи и подава сигнали в прокуратурата за купуване на гласове. Отговора на мафията е брутален – подхвърляне на наркотици и „унищожаване“ на опонента. В схемата участват по думите на Михов и полицейски шефове и служители, които са под контрола на Летифов и Цоневи.

Преди дни Георги Михов  е задържан в Турция за трафик на наркотици, в момента текат дела, като присъдата, която може да получи е до 30 години затвор. В България обаче участниците в ОПГ-то остават недосегаеми.

Аудио

БОЕЦ внесохме сигнал за тези престъпления и схеми за купуване на гласове с участието на Халил Летифов в МВР и Парламента, но нито една партия не реагира. Влязохме в Парламента и връчихме сигнала на ПП-ДБ, заведохме свидетели, които разказаха от първо лице пред депутатите как Летифов лично е носил чантата с парите на кмета на Гурково и неговият син. И след това парите са раздавани за купуване на гласове. ПП-ДБ мълчат, а след тази акция на Георги Георгиев от БОЕЦ бе наложена нова забрана за влизане в Народното събрание от новият председател Росен Желязков – избран с гласовете на ГЕРБ и ПП-ДБ вероятно като част от „джентълменското споразумение“.

На 24.04.2023г. БОЕЦ внесохме сигнал в МВР и Парламента. Ден преди това в студиото на Люба Кулезич по телевизия Евроком свидетелят Стойчо Стойков разказа за схемите и прякото участие на Летифов. По темата има публикувани материали и от сайта „За Истината“. БОЕЦ направихме и допълнителни разкрития.

Изслушайте записа и се запитайте защо всички партии и депутати мълчат? Къде е борбата с корупцията и мафията? Къде е промяната? Кой владее държавата в момента?

През следващите дни ще публикуваме снимки, видеозаписи и аудиозаписи, които потвърждават данните от внесеният сигнал. 

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ публикуваме аудиозапис със самопризнания на Георги Михов — един от приближените на кмета на Община Гурково – част от ОПГ-то за купуване на гласове под ръководството на Халил Летифов — зам. председател на ДПС.
От разговора става ясно, че на Михов е поръчано да “зареди“ наркотици в къщата на Кольо Атанасов — местен бизнесмен, който разкрива престъпната схема на Цоневи и подава сигнали в прокуратурата за купуване на гласове. Отговорът на мафията е брутален — подхвърляне на наркотици и “унищожаване“ на опонента. В схемата участват, по думите на Михов, и полицейски шефове и служители, които са под контрола на Летифов и Цоневи.
Преди дни Георги Михов е задържан в Турция за трафик на наркотици, в момента текат дела, като присъдата, която може да получи, е до 30 години затвор. В България обаче участниците в ОПГ-то остават недосегаеми.
На 24.04.2023 г. БОЕЦ внесохме сигнал в МВР и Парламента. Ден преди това в студиото на Люба Кулезич по телевизия Евроком свидетелят Стойчо Стойков разказа за схемите и прякото участие на Летифов. По темата има публикувани материали и от сайта “За Истината“. БОЕЦ направихме и допълнителни разкрития.
Изслушайте записа и се запитайте защо всички партии и депутати мълчат? Къде е борбата с корупцията и мафията? Къде е промяната? Кой владее държавата в момента?
През следващите дни ще публикуваме снимки, видеозаписи и аудиозаписи, които подтвърждават данните от внесения сигнал.
Битката продължава!
Споделете, да разчупим омертата!