Мафията вместо „вън“ беше върната вътре във властта.

ПОМНИТЕ ЛИ как през 2020г. скандирахме на Орлов мост и на Ларгото: „Кметовете – два мандата!“? А?
Това са пълни глупости! Абсолютни глупости.
Тази срамна, предателски сглобка с мафията бе оправдана с два аргумента – да се спре управлението на Радев и да се направи съдебна реформа!
ПП-ДБ бягат, като дявол от тамян от БОЕЦ и искането ни за Импийчмънт на Радев! А кадрите на Радев в МВР, ДАНС службите и изпълнителната власт си стоят непокътнати!
На площадите гражданите скандирахме МАФИЯТА ВЪН!, ОСТАВКА НА БУДА и СПРАВЕДЛИВОСТ! Това е нашата битка – за справедливост и срещу мафията и корупцията задушили страната ни!
Мафията вместо „вън“ беше върната вътре във властта. Пеевски и Борисов владеят Парламента и правителството. Назначават, кадруват, пишат Конституцията. МВР е тяхно, външно министерство също. Във всички останали министерства калинките им си стоят.
Къде са текстовете, които гарантират независимостта на съдебната система?
Къде са текстовете, които гарантират откъсването на прокуратурата от властта на мафията?
Къде са текстовете и хората, които гарантират реална и ефективна борба с корупцията?
Къде са текстовете, които гарантират, че Борисов, Пеевски, Доган, Радев и останалите престъпници и национални предатели ще влязат в съдебните зали и затворите? С техните гласове ли ще стане?
Къде са текстовете за реформата във ВСС, ИВСС и ПРБ?
Дотук резултат – мафията смени Гешев със Сарафов, Борисов и Пеевски са изпрани и колосални, а ПП-ДБ ни говорят за 24-ти май и ограничения в мандатността на кметовете.
Пълна подмяна! Димки за отвличане на вниманието. А в това време ПП-ДБ, ИПВ и останалите пишман политици „правосъдници“ и всякакъв слугинаж обслужват свинете срещу които се борим от десетилетие.
Когато те боли зъб ти трябва кадърен зъболекар а не гримьор!
ДС вече не е зло, а условие за реализация в „десницата“. Мафията не е зло, а желан партньор за управление. Корупцията вече не зло, а досадна тема, която само пречи на пълното щастие в кооперацията. Санкциите по Магнитски също вече не са лошо нещо.
Лошите днес сме БОЕЦ, Биволъ , BIRD.BG и непримиримите, които не приемат подмяната, лъжите и предателството!
Битката продължава.
карикатура : Христо Комарницки