Спекта Ауто Toyota Бургас предлага на своите клиенти широка гама електрически автомобили

Спекта Ауто Toyota Бургас предлага на своите клиенти широка гама електрически автомобили. От компанията можете да закупите цялата гама електрифицирани коли на марката Toyota: Хибрид, Plug-in Хибрид, електрически и с горивна клетка.

Хибридът на Toyota ще ви осигури както резервоар за гориво, така и самозареждаща се батерия. Именно поради тази причина хибридните автомобили на марката ще ви гарантират гъвкавост при шофиране и възможност за комбинация от бензин и електричество.

Ако изберете хибридa на Toyota, предлаган от  Спекта Ауто Toyota Бургас, ще можете да зареждате своя автомобил както обикновено. Освен това, лесно ще превключвате между шофиране с бензин и с електричество. Колата ви ще бъде снабдена и с голяма самозареждаща се батерия.

Plug-in хибридът на Toyota е технология от четвърто поколение. Чрез нея ще можете да се насладите както на добра производителност, така и на ефективността на електрическите превозни средства. Колата се зарежда както обикновено на бензиностанция с гориво. Електрическата батерия се зарежда с щепсел, като тя ще ви позволи да карате 75 километра на чисто електричество.

Toyota предлага на своите клиенти и изцяло електрически модели, които работят само и единствено с акумулаторна батерия. Те не използват гориво и поради тази причина изхвърлят нулеви вредни емисии в атмосферата при шофиране.

Електрическите модели на Toyota, предлагани от  Спекта Ауто Toyota Бургас, ще ви гарантират до 500 километра само с едно зареждане. Получавате и 10 години гаранция на батерията, както и удобни опции за нейното зареждане.

Toyota представя на вниманието на своите клиенти и автомобили с горивна клетка, които не изпускат нищо друго, освен вода от своите ауспуси. Това са пионерски електрически превозни средства, които правят истинска революция в начина на шофиране. С тях можете да заредите гориво само за пет минути. Получавате 650 километра шофиране и то с нулеви вредни емисии в атмосферата.