Докато мафията ни управлява мутрите и наглите ще вилнеят.

Антон Златанов – един от изродите отговорни за полицейското насилие през 2020г. бе назначен за директор в МВР от „промяната“.
Вярвам, че помните кадрите от побоя над беззащитните граждани зад колоните на МС. Помните гаврата с младото момиче с разкъсаните дрехи. Помните побоя над журналиста Митко Кенаров. Помните побоя над студента Евгени Марчев. Помните и събитията от тези дни и години. Помните протестите и арестите.
Същите, които тогава ни управляваха и крепяха престъпният си режим с насилие сега отново са на власт и властта им произвежда същото. Те наложиха насилието и корупцията, като форма на контрол и управление. Те превърнаха съдебната система в черна дупка. И те имат своите имена – Борисов, Пеевски, Сарафов, Антон Златанов, Калин Стоянов и т.н.
Срещу тях трябва да протестирате. За тяхното отстраняване от властта. Докато мафията ни управлява мутрите и наглите ще вилнеят.
БОЕЦ продължаваме своята битка за отстраняване на мафията от властта. Това е важната битка, всичко друго е следствие от управлението на мафията.
Вие ще ни подкрепите ли?
Или ще протестирате за ‘справедливост“ и ще търпите мафията и престъпниците във властта, „за да не дойде Копейкин“? Това е опасна и тежка битка, не е като да „протестираш“ срещу районен съдия от Стара Загора. Друго е да се изправиш срещу Халил Летифов – зам. председател на ДПС и дясна ръка на Пеевски, който кадрува и контролира съдебната система, МВР и ДАНС в Стара Загора, а това е корена на злото.
Битката продължава!