Затъмнените автомобилни стъкла – комфорт и стил с услугата на Спекта Ауто Toyota Бургас

Услугата за затъмняване на автомобилните стъкла става все по-популярна, защото предлага много предимства. Тъмните стъкла не само подобряват вида на автомобила, но и осигурява необходимата защита и безопасност.

UV защита

Повечето хора пренебрегват факта, че кожата може да бъде увредена от слънцето от вътрешността на автомобила. Но затъмняването на прозорците може да блокира до 99 % от слънчевите UV лъчи, докато шофираме.

Запазване на интериора

Ултравиолетовите лъчи причиняват избледняване и напукване на материалите в интериора като седалките и таблото. Затъмнените прозорци могат да запазят тези материали и да удължат живота на интериора.

Безопасност при злополука

Затъмнението на прозорците представлява фолио, което залепва за прозореца и има свойството да задържа счупеното стъкло в случай на инцидент, като по този начин предотвратява разпръскването на опасни парчета.

Затъмняването на стъкла на автомобил е законно, но има редица изисквания, с които трябва  да се съобразите, ако искате да избегнете глобите.Съществуват стриктни закони, които определят допустимото ниво на затъмняване. В избора на правилно фолио могат да помогнат специалистите в сервиза на Спекта Ауто Toyota Бургас – бул. „Проф.Яким Якимов“ 33. От значение е прецизното поставяне на фолиото, за което също  можете да разчитате на професионалистите на  Спекта Ауто Toyota Бургас и да постигнете стил, класа и повече комфорт в своя автомобил.