Изненадите на Спекта Ауто Toyota Бургас продължават и през септември

Кой казва, че изненадите и подаръците свършват заедно с лятото? Спекта Ауто Toyota Бургас напълно опровергава това твърдение. Официалният представител на TOYOTA и LEXUS в Бургас е сигурен партньор не само когато става въпрос за най-новите и атрактивни автомобили и тяхната поддръжка, но и в изненадите и  забавленията.

През септември участниците в #giveaway  могат да спечелят вечеря на стойност 200 лв.  в популярния в Бургас ресторант  Dock 5 на Морска гара.

Условията на участие в играта са лесни. Изискват се единствено коментар и оценка за  Спекта Ауто Toyota Бургас в #Google: https://g.page/r/CYnizgJSmMBGEAI/review и попълнен талона за участие с номер на фактура или касовата бележка, който да бъде пуснат в обозначената за играта урна в шоурума на на дружеството: гр. Бургас, бул. „Проф. Я. Якимов“ 33 или на ул. „Индустриална“ 19.

Победителят ще бъде изтеглен на случаен принцип на 25 септември 2023 г.

Какво да очаква?

Възхитително пиршество от вкусове, безупречно обслужване, елегантна атмосфера и невероятна панорама към целия Бургаски залив.

В играта  #giveaway предложенията на Спекта Ауто Toyota Бургас винаги са актуални и забавни. Победителката от последния #giveaway –  Бояна Тодорова, спечели 4 билета за Sunset Aquapark Pomorie, и преживя едно вълнуващо лятно приключение.