Попитайте Борисов за МОЧА.

Попитайте Борисов за МОЧА.
Чувам днес управляващите от ПП-ДБ-ГЕРБ и техни поддръжници да обясняват как трябвало още време. Как процедурите и документите изисквали време. И обвиняват БОЕЦ и гражданите, че с нетърпението ни клатим некоалицията. Припомням, че от първото решение за премахване на МОЧА изминаха 30 години. А от второто решение на 09.03.2023г. вече седми месец тече.
За сравнение – за 11 месеца Бойко Борисов построи ТУРСКИ ПОТОК на Путин за ТРИ МИЛИАРДА лева! 474 километра тръбопровод през гори, реки и планини. Две компресори станции за 350 милиона лева. И то без нужните документи.
Сега пак Борисов управлява. Заедно с ПП-ДБ.
И питам – Как так ТУРСКИ ПОТОК на Путин може да се построи за 11 месеца, а МОЧА не може да се демонтира за 30 години? Как така за 11 месеца може да се построи 474 км. тръбопровод и то по трасета без пътища и инфраструктура, две компресорни станции, измервателни станции и похарчени над три милиарда лева, а десетилетия, години и месеци не може да се махне 8 метрова скулптура от върха на МОЧА в столицата на удобно и достъпно място?
Нямам повече въпроси.
В четвъртък в 09.00ч. БОЕЦ и непримиримите граждани се събираме пред Областната администрация в София за ДЕМОНТАЖ на МОЧА.