Важен ли е моделът на автомобила за rent a car?

В последните години наемането на автомобил се превърна в една от най-предпочитаните услуги, която улеснява ежедневието на хората и прави пътуването им приятно, удобно и неангажиращо. Green Rent-a-car е доказан национален доставчик на тази услуга и се нарежда сред лидерите в отрасъла, поради ред причини.

Green Rent-a-car разполага с голямо разнообразие от автомобили под наем на марката TOYOTA. В автопарка на доставчика можете да откриете широк набор от икономични и компактни возила, лимузини, микробуси, бусове и комби превозни средства. Сред автомобилните бижута на Green Rent-a-car са SUV джиповете. Автопаркът е изпълнен предимно с нови хибридни коли, позволяващи комбинацията от гориво бензин/бензин-хибрид. Това дава гъвкавост по време на придвижване и допълнителна опция, в случай на възникнал технически проблем. Сайтът на доставчика предлага лесен и бърз достъп до наличните автомобили под наем, които са поместени в отделни подкатегории. Опцията за филтриране улеснява нашия избор, давайки ни възможност да посочим броя на местата в автомобила, вида гориво, скоростната кутия, модела, периода за наем, както и мястото, часа и датата на взимане и връщане на автомобила.

Различните класове и групи автомобили носят различни предимства на наемателите. Бусовете или SUV решенията са подходящи за пътуване с цялото семейство. Те осигуряват простор за многочленни домакинства, както и голямо място за багаж. Изключително проходими са и могат да преодоляват дори трудно достъпни терени. Превозните средства са с дизайн от най-ново поколение и осигуряват невиждан комфорт.

Луксозните лимузини са подходящи за официални и служебни мероприятия или пътувания, без значение дали ви предстои командировка, или важна бизнес среща. Лимузините са необходимо допълнение към цялостната визия.

Компактните автомобили от автопарка на Green Rent-a-car ще ви впечатлят със своя съвременен и елегантен дизайн, както и със своята компактност и маневреност. Те са комфортни  и предимно подходящи за градски пътувания.

Минаваните и комби автомобилите са перфектният избор за семейни пътувания. Те разполагат с големи багажници и събират много багаж.

При нужда от професионална помощ, можете да се свържете с консултантите на Green Rent-a-car, които ще отговорят на вашите запитвания и ще направят предстоящото ви пътуване възможно.