Влез в час с Kidsfashion.bg

След броени дни ще удари първият училищен звънец, а това безспорно е съпроводено с дълги обиколки по магазините и важни избори, които трябва да направим за своето дете. Kidsfashion.bg предлага удобно, бързо и лесно онлайн пазаруване, без да се налага да губите ценно време в обиколки.

Онлайн магазинът разполага с голям арсенал от  принадлежности за бъдещия ученик като куфари, несесери,  портмонета, чадъри, чанти, ученически раници, шишета и кутии за храна. Всичко това може да бъде намерено в секция „аксесоари”. Благодарение на улеснената функция за сортиране по интереси, с Kidsfashion.bg имате възможност да снабдите вашето дете с най-необходимото за предстоящата учебна година. Kidsfashion.bg разполага с аксесоари на над 20 марки, голяма разновидност от модели и цветове. В онлайн магазина ще откриете артикули за деца от 0 до 18 годишна възраст.

В момента тече промоция до -30% на аксесоари от марките Guess Kids, Mayoral, Pepe Jeans, Boboli и Disney. Възползвайки се от тази оферта, вие получавате и право на безплатна доставка при покупки над 99 лева, преглед, тест и право на връщане в рамките на 14 дни.

С Kidsfashion.bg пазаруването е удоволствие!