“Комфорт у дома” от Топлофикация Бургас

Топлофикация Бургас предлага неустоима оферта на своите ползватели. Всички живущи във вход, които не са използвали отопление от Топлофикация през сезон 2022/2023 и чиито съседи използват отопление от дружеството, могат да се възползват от специална отстъпка, която възлиза на 5% при включен един радиатор, 10% при включени два радиатора и 15% при включени три или повече радиатори.

Освен това, за клиенти, които са с монтирани топломери или с индивидуални абонатни станции и са в сграда, която се ползва отопление, при включване на отоплението, ще получат 7% отстъпка от потребената топлинна енергия за отопление за месеца, в който има отчетена такава. Отстъпката се прилага само за потребената и отчетена енергия от радиаторите, които са ползвани. Отстъпка за сградна инсталация не се прилага. За топла вода са налични само отстъпките по промоционалните програми за битово гореща вода. Предложението не важи за новоприсъединени сгради. Предложението е валидно за: Клиенти в сгради, в които се ползва отопление от Топлофикация Бургас АД без значение от фирмата за дялово разпределение Не са ползвали отопление от Дружеството в периода 11.2022 – 04.2023.

Кампанията ще е валидна до 04.2024 година. Без скрити условия и текстове Кампанията не е валидна за новоприсъединени сгради. Договора е индивидуален и може да бъде прекратен с 30 дневно предизвестие.