Министърът на туризма на разходка в света на киното заради „Оскари“-те

Николина Ангелкова позира с Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек, Гал Гадот. Жалко, че „Как кака Гинка стана милиардер за един ден“ не е сред номинираните!

Министърът на туризма Николина Ангелкова изненада симпатизантите на ГЕРБ и на далаверите с фотосесия от Меката на киното Холивуд. Тя се похвали във Фейсбук, че е успяла да се увековечи с легенди като Майкъл Дъглас, Силвестър Сталоун, Салма Хайек на парти преди раздаването на „Оскар”-ите.

„На култовото за Холивуд събитие “Нощта преди Оскарите” се видях с невероятния Michael Douglas и с Gal Gadot – звездата от “Бързи и яростни” и “ Жената чудо”. Срещнах се и с Chadwick Boseman, който прави невероятна роля в “Черната пантера”. Разговарях също с номинирания за “Оскар” Samuel L. Jackson и с легендарния Стивън Спилбърг“, сподели в социалната мрежа Николинка.

„За мен е огромно удоволствие да присъствам за втора поредна година в лично качество на церемонията по връчване на Оскарите. Преди официалното събитие на червения килим имах възможността да разговарям с Ейдриън Броуди, Salma Hayek Pinault, Oliver Stone, Leonardo DiCaprio, Jenifer Aniston и Matthew McConaughey, които много харесват България“, добавя министърът на туризма.

Жалко, че тя е нямала късмета да се снима на червения килим и с кака Гинка. Очаквано никой от света на киното не взе насериозно предложението на евродепутата Николай Бареков и кинофарса „Как кака Гинка стана милиардер за един ден и покори Министерски съвет в Абсурдистан“, да бъде сред номинираните. Засега „лентата“ на Government pictures се радва на голям интерес само в България и Чехия, а кака Николинка май няма с какво друго да се похвали, освен с разходките си до Холивуд.