БОЕЦ : ГЕРБ и ДПС свързани с насилника на Дебора от Стара Загора

Georgi Borisov Georgiev

„… При установените връзки на Маноил Манев с “момчетата от залата“ и състезателите по борба и културизъм, като се вземе под внимание работата на Манев в охраната на съдебната власт и органите на реда, питаме възможно ли е от Манев да идва “чадъра“ над бандата на спортистите и охранителите в Стара Загора? В Стара Загора “момчетата от залата“ — ММА бойци, борци и културисти — и “охраните“ са известни със своята агресия и провокативност; прилагаме снимка на приятели на Георги Николаев с автомати във Фейсбук.
Предвид факта, че Георги Николаев Георгиев е демонстрирал близки отношения с гореизброените лица, всички от които са в тесен приятелски кръг, за което информация черпим и от общите им снимки, достъпни в социалните мрежи, както и фактът, че тези лица са членове на политически партии ГЕРБ и с връзки с ДПС, считаме за необходимо да се изясни дали лицето Георги Николаев е използвало влиянието на познатите си, с оглед осуетяване и/или смекчаване на наказателното преследване и наказателната отговорност по случая с конкретното деяние спрямо Дебора, но и по принцип във връзка с каквато и да било друго противозаконно деяние/я преди това.
Георги Николаев е осъждан и е с криминално досие. С извършени престъпления, за които е съден и осъден и в миналото. В пробация по време на извършване на поредното престъпление, за което е заподозрян и след това обвинен. Според БОЕЦ, абсолютно невъзможно е пускането му на свобода при тези данни да се случи без институционален чадър, най-малко от прокуратурата. А такъв чадър може да се осигури само по политическа линия – ГЕРБ и/или ДПС. Сайтът BIRD.BG разкри, чe “Адвокат Петко Кънев, бивш бопаджия, е защитник на обвинения в садизъм и обезобразил момиче в Стара Загора, в процеса при повторното му задържане и новите повдигнати обвинения. В областния град адвокатите явно са кът или отново по случайност Кънев е адвокат и на Иван Ангелов #Пилето, (близък до Бойко Борисов и ГЕРБ бизнесмен) който през май 2021 г. беше призован в специалната #парламентарна #комисия, разследваща по-големите кражби и разбойничества през 12-те години борисовщина и управление на #ГЕРБ. Повод тогава станаха разкрития на агробизнесмена Светослав Илчовски, който разказа за натиск, схеми и #ЗлатниКюлчета, подарени на #БойкоБорисов. #Пилето смело призна в #Парламента, че е направил добри пари от безвъзмездно дарените на България #фурми, в замяна на които лицето #Пеевски пък “дари“ млечни продукти на #Дубай.“
БОЕЦ ще сезираме МВР и прокуратурата (които са под контрола на ГЕРБ и ДПС — уточняваме, за да нямат гражданите очаквания за обективни проверки), за извършване на проверка, която да установи дали е налице обвързаност между извършителя на инкриминираното деяние и близките му политически свързани лица, които чрез своето влияние са въздействали върху разследващите органи в полза на извършителя Георги Николаев Георгиев.
По разследването БОЕЦ работим с Атанас Михнев — бивш депутат от ПП, оказал се неудобен за “промяната“, защото не приема пък тяхната сглобка с ГЕРБ и ДПС.
След като започнахме да работим по разследването, незабавно последваха заплахи към Атанас Михнев, които са документирани. От същите мутри от обкръжението и приятелския кръг на обвиняемия Георги Николаев Георгиев. Същите мутри от обкръжението на Радослав Георгиев и Мануил Манев от ГЕРБ.
Считаме, че установяването на наличие или липса на такава обвързаност, включително с лица от високите етажи на властта, било то пряко или косвено, е от изключително важен обществен интерес, предвид бурната обществена реакция и с оглед допринасяне за разкриването на обективната истина по случая с бруталното насилие над младата жена от Стара Загора.
Очаквайте продължение в понеделник!
БОЕЦ призоваваме гражданите да ни изпращат своите сигнали по казуса в Стара Загора, своите сигнали за насилие, както и за купуване на гласове и други изборни измами. Когато институциите са под контрола на партии, олигарси и мафиотски структури, гражданските организации, независимите медии и активните граждани оставаме последният бастион на съпротива срещу мафията, мутрите и престъпниците!
Битката продължава!
БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали — това е начинът. Всеки ден!
Ако считате, че сме полезни — подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001013855864

Гражданско разследване на БОЕЦ и Атанас Михнев разкрива бруталната картина на партийно-мутренската симбиоза в Стара Загора произвела модела родил насилника на Дебора.

Познавате Мануил Манев от ГЕРБ – в следващите дни ще опишем по-подробно неговата роля. В поредица от материали ще разкрием цялата картина, данните изискват много време за обработка, някои от хората са заплашвани и се налага да осигурим тяхната безопасност. Но общественият интерес налага да не бавим огласяването на известната ни информация.

Запомнете, това е само началото.

В Стара Загора част от младежката организация на ГЕРБ е от млади, яки момчета „произведени’ в школата на Мануил Манев. Като по калът, дори татуировките и брадите им си приличат. С дебели вратове и черни тениски. Посещават едни и същи нощни клубове и дискотеки. ГЕРБ ги ползват и за масовки в предизборни мероприятия, включително и в София при нужда. Ползват ги и за други цели.

В Стара Загора е известно, че в нощните клубове се „зарибяват“ млади момичета. Тестват ги със „снимчици дай, докажи се, малко по разголена дай“. Обработват някои и с дрога, марихуана и след това ги заснемат. После момичетата биват изнудвани с тези снимки и принуждавани да проституират, или да обслужват определени „наши хора“. Ако някое момиче откаже следва наказание – пребиване и остригване за назидание. Така момичето се белязва от изродите. Унижението, болката и травмите са жестоки. Основният „бизнес“ на момчетата с дебелите вратове е да лансират  дрога, шанаджийи,  изпълняват и наказателни акции срещу други неудобни за господарите им, палят по някоя и друга кола и тн. Типична мутренска група. Чадъра над тях се осигурява от партийните дерибеи от ГЕРБ и ДПС. Кака така ще попитате, на ГЕРБ и ДПС, какво е общото между тях? Ще разберете.

 Сега проследете информацията и логическите и фактически връзки в тази серия снимки. (част от снимките, с които разполагаме).

Георги Николаев – насилника на Дебора със свой приятел.

На следващата снимка същият явно близък приятел е с друг техен приятел – Радослав Георгиев.

Кой е Радослав Георгиев? Той е бивш борец, бивш кандидат за депутат от ГЕРБ и в момента част от ръководството на младежката организация на ГЕРБ в Стара Загора.

Това е Радослав Георгиев. Но къде е връзката с ДПС? Ще разберете. На тази снимка Радослав е със съпругата си Теа Цонева.

Теа Цонева е дъщеря на Мариан Цонев – кмет на Община Гурково от ДПС. Срещу Мариан Цонев и Халил Летифов от ДПС БОЕЦ внесохме сигнал за купуване на гласове и е в ход досъдебно производство.

На тази снимка Теа Цонев – съпругата на Радослав Георгиев от ГЕРБ е с баща си Мариан Цонев и Мустафа Карадайъ от ДПС.

Радослав Георгиев е една от връзките между ГЕРБ и ДПС, или по точно между Халил Летифов от ДПС и Мануил Манев от ГЕРБ, които владея в „сглобка“ цялата старозагорска област. Владеят по мутренско-мафиотски модел, който произведе в букваният смисъл насилника на Дебора. Те кадруват и в съдебната система на място, те кадруват и МВР на местно ниво, те кадруват и в прокуратурата!

В тази стара публикация на БОЕЦ отразяваме симбиозата между ГЕРБ и ДПС в региона преди случая с насилието над Дебора.

По повод на скорошните събития, свързани с упражненото насилие спрямо Дебора от страна на Георги Николаев, предизвикало бурни реакции сред цялата общественост, довели до масови протести; С оглед обективната необходимост от приемане на адекватни превантивни и защитни мерки от социален и политико-правен характер; С цел да допринесем за своевременното, всеобхватно и адекватно оценяване на ситуацията и приемането на съответни законови мерки, С настоящото споделяме публично достъпна информация за свързани с политичека партия „ГЕРБ“ и „Движение за права и свободи“ лица, близки до Георги Николаев Георгиев. Същият ползва фейсбук профила https://www.facebook.com/georgi.nikolaev.9461

Политически свързани лица:

Живко Тодоров, кмет на гр. Стара Загора, избран от листата на ПП „ГЕРБ“, преизбран на местните избори през 2019г.

Тихомир Иванов Трифонов, понастоящем общински съветник в гр. Стара Загора (линк), избран на местните избори през 2019г. от листата на ПП „ГЕРБ“, с преференция 130/ номер 13 в листата. Освен общински съветник, Тихомир Иванов Трифонов е: -член на Управителния съвет на Българската федерация по културизъм и фитнес; -управител на Сдружение “СПОРТЕН КЛУБ ПО КУЛТУРИЗЪМ-КОБРА” ГР.СТАРА ЗАГОРА, с ЕИК: 833171696, -треньор в Спортен клуб „КОБРА“.

https://www.starazagora.bg/bg/obshtinski-savetnitsi/tihomir-ivanov-trifonov/

https://www.facebook.com/tihomir.trifonov.129

https://finansi.bg/sporten-klub-po-kulturizam-kobra-grstara-zagora

https://www.starazagora.bg/bg/obshtinski-savetnitsi/tihomir-ivanov-trifonov/ https://finansi.bg/sporten-klub-po-kulturizam-kobra-grstara-zagora https://www.facebook.com/tihomir.trifonov.129 https://www.infoz.bg/region/stara-zagora/6182-gerb Тихомир Трифонов е под номер 13 в листата

Мариян Стоянов Димитров, понастоящем, член на областния управителен съвет на МГЕРБ Стара Загора (линк); -кандидат за общински съветник в гр. Стара Загора на местните избори през 2019г. от листата на ПП „ГЕРБ“, с преференция 150 /номер 50 в листата – ММА състезател

https://www.facebook.com/marian.dimitrov.319 https://stara-zagora.info/mladezhkiya-gerb-v-stara-zagora-e-s-novo-rakovodstvo/

Обвиняемият Георги Николаев Георгиев е споделял снимки и видеа  на Мариян Димитров от кампанията му за общински съветник в Стара Загора през 2019 година. Обвиняемият Георги Николаев е публикувал и снимки от банкет с членове на младежката организация на ГЕРБ. Обвиняемият Георги Николаев Георгиев е споделял и видео с изказване на Бойко Борисов (файл spodeleno3)

Радослав Пламенов Георгиев, състезател по класическа борба; -член на МГЕРБ и кандидат за народен представител с преференция 122/ номер 22 в листата на ПП „ГЕРБ“ за 27-ми МИР, в парламентарните избори от 2-ри Октомври, 2022г. (линк); -съпругата на г-н Георгиев, Теа Цонева, е дъщеря на кмета на гр.Гурково, обл. Стара Загора, издигнат от листата на ДПС, Мариан Цонев. По-горе обяснихме връзките на Радослав Георгиев  с ГЕРБ и ДПС, и с Георги Николаев.

Маноил Манев, депутат от ПП ГЕРБ, бивш служител в съдебна охрана, бивш служител в МВР, бивш треньор по бойни спортове – заедно на протеста с Радослав Георгиев

При установените връзки на Маноил Манев с „момчетата от залата“ и състезателите по борба и културизъм, като се вземе под внимание работата на Манев в охраната на съдебната власт и органите на реда, питаме възможно ли е от Манев да идва „чадъра“ над бандата на спортистите и охранителите в Стара Загора? В Стара Загора „момчетата от залата“ – ММА бойци, борци и културисти – и „охраните“ са известни със своята агресия и провокативност – прилагаме снимка на приятели на Георги Николаев с автомати във Фейсбук:

Георги Николаев споделя и постове в подкрепа на руската агресия в Украйна и срещу предоставяне на военна помощ за Украйна. Това не е изненадващо – зам. председателят на Парламента от ГЕРБ, Росица Киров публично в свое интервю определя Путин за свой кумир.

Предвид факта, че Георги Николаев е демонстрирал близки отношения с гореизброените лица, всички от които са в тесен приятелски кръг, за което информация черпим и от общите им снимки, достъпни в социалните мрежи, както и фактът, че тези лица са членове на политически партии ГЕРБ и с връзки с ДПС, считаме за необходимо да се изясни дали лицето Георги Николаев е използвало влиянието на познатите си, с оглед осуетяване и/или смекчаване на наказателното преследване и  наказателната отговорност по случая с конкретното деяния спрямо Дебора, но и по принцип, във връзка с каквато и да било друго противозаконно деяние/я преди това.

Георги Николаев е осъждан и с криминално досие. С извършени престъпления, за които е съден и осъден и в миналото. В пробация по време на извършване на поредното престъпление, за което е заподозрян и след това обвинен. Според БОЕЦ абсолютно невъзможно е пускането му на свобода при тези данни да се случи без институционален чадър най-малко от прокуратурата. А такъв чадър може да се осигури само по политическа линия – ГЕРБ и/или ДПС. Сайта BIRD.BG разкри, чe „Адвокат Петко Кънев, бивш бопаджия, е защитник на обвинения в садизъм и обезобразил момиче в Стара Загора, в процеса при повторното му задържане и новите повдигнати обвинения. В областния град адвокатите явно са кът или отново по случайност Кънев е адвокат и на Иван Ангелов #Пилето, (близък до Бойко Борисов и ГЕРБ бизнесмен) който през май 2021 г. беше призован в специалната #парламентарна #комисия, разследваща по-големите кражби и разбойничества през 12-те години борисовщина и управление на #ГЕРБ. Повод тогава станаха разкрития на агробизнесмена Светослав Илчовски, който разказа за натиск, схеми и #ЗлатниКюлчета подарени на #БойкоБорисов#Пилето смело призна в #Парламента, че е направил добри пари от безвъзмездно дарените на България #фурми, в замяна на които лицето #Пеевски пък „дари“ млечни продукти на #Дубай.“

БОЕЦ ще сезираме МВР и прокуратурата (под контрола на ГЕРБ и ДПС – уточняваме, за да нямат гражданите очаквания за обективни проверки), за извършване на проверка, която да установи дали е налице обвързаност между извършителя на инкриминираното деяние и близките му политически свързани лица, които чрез своето влияние са въдействали върху разследващите органи в полза на извършителя Георги Николаев.

По разследването БОЕЦ работим с Атанас Михнев – бивш депутат от ПП, оказал се неудобен за „промяната“, защото не приема пък тяхната сглобка с ГЕРБ и ДПС. 

След като започнахме да работим по разследването незабавно последваха заплахи към Атанас Михнев, които са документирани. От същите мутри от обкръжението и приятелският кръг на обвиняемия Николаев. Същите мутри от обкръжението на Радослав Георгиев и Мануил Манев от ГЕРБ.

Атанас Михнев – част от екипа по разследването установило представените данни

Считаме, че установяването на наличие или липса на такава обвързаност, включително с лица от високите етажи на властта, било то пряко или опосредено, е от изключително важен обществен интерес, предвид бурната обществена реакция и с оглед допринасяне за разкриването на обективната истина по случая с бруталното насилие над младата жена от Стара Загора.

Очаквайте продължение в понеделник!

БОЕЦ призоваваме гражданите да ни изпращат своите сигнали по казуса в Стара Загора, своите сигнали за насилие, както и за  купуване на гласове и други изборни измами. Когато институциите са под контрола на партии, олигарси и мафиотски структури, гражданските организации, независимите медии и активните граждани оставаме последния рубеж на съпротива срещу мафията, мутрите и престъпниците!

Битката продължава!

#БОЕЦ

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Ако считате, че сме полезни подкрепете ни и финансово в общата ни битка за справедливост!