Адвокат разката Каракачанов заради пиара на гърба на бития командос

Никой не го пита как след толкова време в управлението точно сега изведнъж се сети, че трябвало да се спазва законът и от малцинствата, коментира Емил Василев

Един добре охранен „патриот“, който е главният организатор на бизнеса с БГ-паспорти и хич не се свени да си пазарува цигански гласове на избори, сега бие рекорди по рейтинг, на гърба на бития командос. Това сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.

„И никой не го пита как след толкова време в управлението точно сега изведнъж се сети, че трябвало да се спазва законът и от малцинствата. Че даже отиде да заема героични пози в една циганска махаличка с 20 къщи, опразнени преди това от полицията. Колко процента били дебилите в България? Вижте му рейтинга и ще разберете“, коментира адвокат Василев в социалната мрежа.

„Трябва човек да е изключително прост, за да си мисли, че някой друг, а не държавата е виновна, че малцинствата не спазват законите. Защото малцинствата нямат армия, полиция, съд, прокуратура и администрация, докато държавата има. Но да ръкопляскаш на антидемократичните ксенофобски изцепки на хора, които са начело на тая смешна и слаба държава и носят главната вина за сегашното положение, не е простотия, някаква друга клинична картина е това – някакво масово опростачаване и затъпяване с елементи на шизофрения от цял един народ“, написа във Фейсбук бившият депутат.

„Не знам дали някой ни пръска с аерозоли отгоре, но вече се хващам за главата и се чудя кой път да хващам: начело по рейтинг да са най-простите и корумпирани момчета, които нямат грам акъл и само плещят псевдопатриотични глупости. Невероятно наистина. Просто невероятно!“, добави Емил Василев.