Боил Банов призна, че гласът от записа, уличаващ го в корупция, е негов

Боил Банов не се ли срамува да обикаля студиата и да се прави на жертва? Дърт посивял мъж, а реве като жена, вместо да направи пълни самопризнания и да влезе в Българската история като първия политик осъден за корупция. Даже тогава ще стане и симпатичен на хората. Сега не е.

Боил Банов публично призна, че Ангел Ангелов никога не го е рекетирал. А трети лица ходили при него и му казвали, че Ангелов има записи и ще го разкатае.

Боил Банов, министър на културата, в „Тази сутрин“ по bTV: „Ангел Ангелов директно не ме е заплашвал. Идваха хора и ми казваха, че той ме е записал и ще ме размаже. В министерството той отговаряше за европейските програми. Преди да си тръгне не ме е заплашвал, а се държеше нагло и непочтително. Във всеки един момент, в който бъда заплашен директно, ще подам сигнал. Аз не съм човек, който лесно се плаши. Той го направи през трети лица“.

Виждате ли какво нещо имаме като министър на културата?! Занимава се с интриги, клюки, слухове, клевети…

Онзи ден Банов не си разпознаваше гласа от записа, защото не бил експерт. Днес вече твърди, че бил неговият глас, но записът бил монтиран. Явно за два дни се е превърнал в експерт Банов.

Боил Банов, bTV: „На записа е моят глас, но той е манипулиран.  Това ще го докаже проверката на прокуратурата. Защитавал съм държавния интерес през цялата си работа“.

И още нещо: Банов не е сам, в МК има ОПГ!

Боил Банов: „Вкаран съм в капан от малка организирана престъпна група“.

Ангел Ангелов, ако е агент… Но пък тогава ще се предполага, че разполага с много записи, уличаващи високопоставени в корупция.
Впрочем, във всяка една институция има агенти на служби – я на Национална сигурност, я на Националното разузнаване, я на…

Не се страхувайте, агенти! Вадете флашките и документите! Настоящият режим си отива! Бъдете смели, народът ще ви провъзгласи за национални герои! Сега е моментът.