Бойко предложил на Меркел България да се слее с Турция?

Един Камък да даде от България на Турция и стълбовете (уличните лампи) на Цариградско шосе вече няма да са за осветление, заканиха се патриоти

Във Фейсбук от няколко часа върви една снимка публикувана от Радост Найденова от Испания, която си е направила труда да снима текста, който върви под репортаж за България по Испанската телевизия RTVE, съобщава xaknews.blogspot.bg.
Текстът в RTVE гласи: „Меркел отхвърли предложението на България да се обедини (слее) с Турция, за да може Турция да влезе в ЕС.“
Понеже сме на 100% сигурни, че Бойко Борисов от името на България е направил това предложение на Ангела Меркел искаме да попитаме какво точно е наказанието за Национално Предателство? Докога един национален предател ще е министър председател? Кога точно ще се намеси прокуратурата, за да разследва Бойко Борисов, пишат колегите от xaknews.blogspot.bg.
Надали Испанската телевизия RTVE би си позволила да пусне материал за България и нейните предложения към ЕС, ако не са на 100% сигурни в източника си и информацията с която разполагат. Затова и очакваме адекватна реакция от всички български служби за Национална сигурност. А ако някой много държи отново да ставаме Турски вилает нека знае едно: Един Камък да даде от България на Турция и стълбовете (уличните лампи) на Цариградско шосе вече няма да са за осветление, заканиха се патриоти.