Бунтар от Поморие иска Народен трибунал за алчните политици

Тези, които заграбиха държавата, никога няма да оставят държавното кормило в чужди ръце, защото ще загубят парите и свободата си, коментира Ради Чухлев

България не може да се оправи, ако не се потърси отговорност от всички, които опропастиха държавата! А това може да стане само чрез Народен трибунал! Това сподели във Фейсбук бунтарят от Поморие Ради Чухлев.

Според него алчните политици никога няма да оставят държавното кормило в чужди ръце, защото ще загубят парите и дори свободата си.

Тези, които заграбиха държавата /наши и чужди врагове/, те притежават РЕАЛНАТА власт. Те режисират „театъра” в държавата. Те никога няма да оставят държавното кормило в чужди ръце, защото ще загубят не само привилегиите си, парите си, но и свободата си. Те са тези, които дирижират представителната власт и участват в нея. Те превръщат изборите във фарс, защото единствено чрез тях легитимират господството си. Гласувайки, независимо за кого, вие избирате винаги тях“, предупреждава помориецът.

„Народе на България, ти си само електорат, не го ли разбра? Колко пъти трябва да бъдеш измамен, за да осъзнаеш, че партийната власт е антинародна и престъпна?“, пита Чухлев.

Властта има няколко пъти повече противници, отколкото подръжници. Спомнете си, когато ГЕРБ взе само 10.5% от гласовете. Другите партии, които подкрепиха ГЕРБ, бяха измамили народа, че ще са опонент на ГЕРБ. Следователно, ако противниците на ГЕРБ се обединят, ще дискредитират властта като незаконна! Борбата срещу властта е лишена от мотивация, докато властта не бъде дискредитирана! А това може да стане много лесно, ако по време на предизборната кампания масово се агитира БОЙКОТ на фарса „избори“! Тогава на негласуващите няма да се гледа като на безотговорни личности, както се опитва да ги представи властта, а като на противници на властта!“, коментира помориецът.

„Едва тогава ще предложим НОВ принцип на изборност, който ще смени социалната система! Другият начин е с кръв!“, добавя той.

„Криминалният преход унищожи 91% от производствените мощности на България – заводи, фабрики и предприятия. Това означава, че на 91% от народа им е обявен геноцид“, коментира Чухлев.

„По време на война оцеляват около 50% от производствените мощности на победената държава /заводи, фабрики и предприятия/. По време на криминалния Преход оцеляха само 9%! Оказа се, че тази власт е по-голям враг и от воюващата с нас държава! Тази власт ни докара Третата национална катастрофа!“, добавя той.