Калинките на Бойко

Ilian Vassilev

Калинките на Бойко. От споделеното ми настръхват косите, какво може да мислят в ГЕРБ по други теми. Винаги съм се чудел как посредствени хора, като тази госпожа, по силата на съдбата изведнъж се издигат, започват да „мислят“, и от това ни втриса.


Аз съм спокоен – защото глупавото законодателство няма как да не породи обществен откат. Да не говорим, че не може да бъде приложено.
Но не ги подценявайте – ще мобилизират всякакви сили – има много хора, които им е хоби да мразят – деца, животни, други хора.
Примерно майка с дете, интервю, загрижен репортер на Пеевската БНТ удобно пита и майката казва, как се стресира от кучета без намордник. Вероятно в съзнанието на хората, това трябва да мине за майка закрилница. А тя просто мрази.
Проблемът е измислен – защото никога не съм виждал куче на повод да напада човек. Много повече са случаите на насилие на хора над кучета – и там няма никакви присъди. Скоро „стопанка“ обеси кучето си. Друг го влачи.
В същност ще стане това което трябва да стане. И въпросната бивша здравна ще разбере, че всичко си има предел. Глупостта също.
Но комсомолките са неизтребима порода. Във всяко време. Как иначе ще се издигнеш, без да имаш професия и качества?

Фейсбук