Парадокс: Бойко тръби, че България има нула миграция, а наши камиони возят мигранти

Надеждно пазим границата и гарантираме спокойствието на Европа, хвали се в Прага Бойко Борисов. България е държавата, която има нула миграция, добави той

Българският премиер Бойко Борисов стана отново за смях. В Прага вождът на ГЕРБавите се опита да изкара България страна заобикаляна от мигрантите, макар на всички не само у нас да им е добре известно, че тайфите от Азия и Африка осраха Странджа и превърнаха горските пътища в пътеки на надеждата.
Някои от мигрантите, тръгнали към Запада, обаче не успяват да изпълнят мечтите си да влязат в света на богатите живи. Две седмици, след като гръмна като бомба в медийното пространство вестта, че камион с българска регистрация се е превърнал в ковчег за 39 авантюристи, Бойко се изпъчи в сърцето на Европа като истински лидер от родината на Бай Ганьо, за да разтръби, че България има нула миграция. В същото време генералният ни консул в Солун Владимир Писанчев се мъчеше в ефира на Нова да отговаря на въпроси за поредния камион с българска регистрация, спипан от съседите с мигранти.
Разбира се нито бат’ Бойко, нито който да било в страната с нулева миграция няма нищо общо с нелегален трафик на хора, но все така се получава, че камионите с чужденци по някакъв начин са свързани. Ние сме чисти като сълзи, но 41 мигранти бяха намерени в хладилен камион с български номера в съседна Гърция. Писанчев потвърди, че българският камион е бил шофиран от грузинец, но естествено каза, че няма информация за собственика на хладилника с мигрантите.
Има доста случаи на превозни средства, регистрирани в България, които са използвани за контрабандна дейност, призна с мъка той, докато шефът му се опитваше да убеди европейците в нещо, което и той не вярва – че мигранти в България няма. Изглежда тълпите, заради които се говори, че София е заприличала на малък Бейрут, са се превърнали в чистокръвни българи, както и онези говеда от Афганистан, които изнасилили дете от дом в столицата, нямат нищо общо с миграцията.
Проф. Юлиян Вучков имаше един хубав лаф – „Боже, слушам, и не вярвам на очите си“, а ние най-добре да гледаме и да не вярваме на ушите си, когато на малкия екран мернем образа от Банкя, според който ние сме си самички, мигрантите ни заобикалят. Всъщност за тяхно добро е по-добре да послушат бай’ Бойко и да бягат далече оттук, ако им е мил живота, защото може да се озоват в камион-ковчег по пътя на мечтите.