Погребалната агенция на ГЕРБ срещна Цветанов с труп

Пресцентърът на ГЕРБ, който явно изпълнява и погребални функции, изпрати своя любим зам.-председател в отвъдното. Това стана чрез съобщение до медиите, което срещна Цецо Цветанов с човек, умрял преди пет години.

Ето какво написа смелата и интелигентна ръка на пресцентъра: „Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на македонския парламент Арбен Джафери. Двамата разговаряха по време на политическите консултации извън официалната част на 10-та Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се провежда във Вашингтон“.

Бах мааму, излиза, че Цветанов се е срещнал с труп, защото Арбен Джафери е покойник от 2012 г.

Арбен Джафери бе създател на Демократическата партия на албанците (ДПА), някога най-влиятелната партия в албанския политически блок в Македония. До смъртта си беше неин почетен председател.

 

От снимките, разпространени от пресцентъра на ГЕРБ, все пак се вижда, че някаква среща е имало и Цветанов стои срещу жив човек, но това е Талат Джафери.

 

Стават такива работи. Някой ден може Арбен Джафари да се срещне с Цветанов, обратното очевидно няма как да стане…

 

Ето какво е написал по този необичаен повод адвокат Иван Петров във Фейсбук.

Пресцентърът на ГЕРБ днес съобщи, че „председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на македонския парламент Арбен Джафери.“

Само дето, Арбен Джафери почина през 2012 г.!

Как ми се прииска тази новина да е истина!

Тия, от пресцентъра на герберастите, явно също за завършили онова училище във Вършец!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1995-2008/

П.П. Според специалисти човешкото тяло, погребано в земята, се разлага за около 4 години. Но то може да се разложи по-рано или по-късно, ако преди това се сапунира или мумифицира.Излиза, че Цветанов е разговарял по важни световни въпроси със скелет. Че нашият е самороден талант го знаем, но чак толкова… Наясно сме също, че навсякъде ГЕРБ назначави „наши хора“, ама не е лошо на десетина наши да слагат и по един чужд, та да върши работа.

Случката с пресцентъра на ГЕРБ ни вдъхва увереност, че по време на председателството на Съвета на Европа в София, ще станем свидетели на още много и все интересни неща.

колаж : Авантаж

Авантаж по frognews.bg