Посрещнахме 2020-та с дъжд и бомби, зевзеци вещаят плодородие и терор в Бургас

Защо полицията не взе никакви мерки срещу хулиганите, които хвърлят бомби, атакуваха като терористи Бургас. Ще ни върви на терор през 2020та, коментираха зевзеци в социалните мрежи

Бургас посрещна 2020 година с много настроени. От сцената на площад „Тройката“ със своите изпълнения публиката забавляваха DJ Максимилиян, Stiff Bones, Михаела Маринова и Берковската духова музика с ръководител Росен Георгиев.
Докато едни се веселяха на централния площад „Тройката“, където бе празничния концерт, други бяха като на война. Бомби подлудиха бездомните животни.
2020-та настъпи в Бургас с лек дъжд, а мнозина изтълкуваха това като знак за плодородие.
Зевзеци пък гадаят в социалните мрежи дали хвърлените бомби, с които започна Новата година не са знак за терор.
Сърдитковци пък обвиниха полицията, че не взема никакви мерки срещу бомбичките и хилядите хулигани, които като терористи атакували Бургас. Те настояват държавните и общинските служби да подгонят хулиганите с бомбите и да ги сурвакат солено.
Някои от хейтърите в социалните мрежи коментираха думите на президента Румен Радев за стандарта на живот, който паднал много ниско.
Честита Нова година и дано следващата я посрещнем с пълни затвори и джобове, с по-малко хулигани по улиците и в парламента, с повече надежда и вяра, че обезлюдяваща България, която някои сравняват с турски кенеф, ще стане по-добро място за живеене!