Решението е да изринем цялото това блато и тогава да почнем да си редим държавата. С чисти и честни хора.

Georgi Borisov Georgiev

42. Спрях от другата страна на булеварда срещу моят блок и ги преброих. 42 апартамента светеха в събота вечер. От 180. А в последните блокове на комплекса почти не се виждаше светлинка. Живея в к-с ‘Панония’ във Видин. Това е един от сравнително новите квартали, имаше десетки магазини и заведения, включително денонощен магазин. Преди няколко месеца затвори предпоследният магазин, сега остана само един. Не се знае до кога. Имаше и детска градина, зъболекарски кабинет, фризьорски салон, магазини за дрехи, мебели и какво ли не. Сега няма нищо. Хора като сенки се засичат по входовете, деца почти не се виждат. На единствената детска площадка изникна жилищна кооперация. Дори кофите за боклук са празни. Преди няколко години един комшия ми каза – „ Не е на добре, щом и бездомните кучета изчезват, значи сме на умирачка”.
Познавам хората тук, израснах в квартала. Съученици, приятели, гаджета… Сега почти никой не е останал. Избягаха от смазващата мизерия и беднотия. Изгонени бяха от зверската корупция и тоталният грабеж на който бе подложен града и държавата ни. Прокудиха ги изродите, които от десетилетия оглозгват, като лешояди градовете и селата ни. Всякакви се смениха, цялата ченгеджийкса банда се изреди да „управлява”, краде и досъсипва каквото е останало. И всеки път обещаваха, и всеки път си избирахме следващият мафиотски клан, който продължаваше грабежа.
Така не става, не е решение да избираме измежу тези, или онези ченгета. Измежду тези, или онези комунета. Измежду тези, или онези корумпирани партийни боклуци. Решението е да изринем цялото това блато, до последното боклуче и тогава да почнем да си редим държавата. С чисти и честни хора. И да се молим да не е късно. Стотици села вече са превърнати в гробища, десетки градове в призраци, милиони българи в бежанци. Бежанци от корупцията, беднотията и престъпленията на мафията. Днес лицата на тази мафия са Буда, Цацаров и Пеевски. Но, не се лъжете, нито БСП, нито ПФ, или някоя друга престъпна банда създадена от ДС е алтернатива. Алтернатива на това зло сме ние, гражданите. Непримиримите, които сме запазили стремежа си към свобода и справедливост. И начина да се преборим със злото е само един – Гражданска Революция, лустрация, съд и затвор за престъпниците ограбили народ и държава. Справедливост и възмездие!
БОЕЦ водим тази битка и знаем как да го направим.
Свържете се с нас.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Фейсбук