Слави поиска Дивна и Стависки да са в затвора

Когато всички, пристъпили закона, бъдат наказани ще приема, че живеем в нормална държава, коментира шоуменът

Дивна трябва да отиде в затвора, както и Максим Стависки. Това сподели във Фейсбук Слави Трифонов.

„Преди известно време с моите колеги реализирахме един телевизионен формат по Нова Телевизия. Той се казваше “Пей с мен”. Формата го спечели едно 12-годишно, много симпатично, много талантливо момиче от Русе. Тя се казва Дивна. Аз много я харесах. Много харизматична. Днес Дивна е млада жена. Нямам представа какво става с нейната певческа кариера, но за съжаление имам представа какво става с нейната кариера на шофьор“, добавя шоуменът.

„Разбрах за катастрофата, която е направила – карала е със 120 километра в час, при разрешени 60. Грубо е нарушила закона, почти е убила спътничката си. И закона предвижда за това престъпление до 2 години затвор. Така че, ако прокуратурата и полицията докажат всичко това, Дивна трябва да отиде в затвора. Както и Максим Стависки, между другото“, коментира Дългия.

„Който наскоро участваше в зала “Арена Армеец” в шоу “Звезди на леда”. А той пиян блъсна момиче, което сега е парализирано. Трябваше веднага да го вкарат в затвора, както и Дивна. Както и всички, които са извършили подобни престъпления. Когато това започне да се случва, тогава ще приема, че живеем в нормална държава“, добавя Слави.

„Oт днес следобед гледам новините на различни телевизии и да ви кажа разбрах много важни неща – например, че до всяка дупка по пътищата не може да има полицай. А аз, наивникът, вярвах, че ще има. Разбрах също така, че днес, на първа пролет, сме имали зима вместо пролет. Добре, че бяха новините, иначе не знам как щях да разбера и това. От новините още сутринта пък разбрах, че днес е Международният ден на щастието. Но, за сметка на това, не чух в новините едно нещо, което ме направи адски щастлив, направо ме взриви от щастие в тоя Международен ден на щастието“, споделя шоуменът.

„Това нещо го научих, щото имам интернет и го видях в два-три сайта. Разбира се, новината е незначителна за новините. А тя е следната: несъбраният ДДС, установен с влезли в сила ревизионни актове на НАП за периода от 2000 г. до 2017 г. е 16 милиарда и 200 милиона лева! Това го признава самата НАП пред Гражданско сдружение „БОЕЦ“, които са получили данните по Закона за достъп до обществена информация от изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова“, добавя Слави.

„16 милиарда и 200 милиона лева! Това са повече от 4 КТБ-та! И в тази сума, забележете, влиза само декларираното и впоследствие неплатено ДДС, не влиза източеното и укритото ДДС! От НАП също така казват, че близо 6 милиарда лева от тия 16 милиарда ги „отписват“ и ги пишат несъбирaеми, защото се дължат от лица, които са малоимотни! Това е – трябваше да си гледам само новините, че сега не знам к’во да го правя това огромно щастие, което ме споходи“, коментира шоуменът.