С Green Rent a Car можете да се възползвате от предимствата да наемете автомобил от летище

Green Rent a Car предоставя на своите клиенти възможността да се възползват от предимствата да наемат автомобил директно от летището. А те са много.

Ако планирате да достигнете до дестинацията си със самолет и след това да се придвижвате в града с лек автомобил, тогава за вас със сигурност е най-подходящо да наемете кола, директно от летището. По този начин не само ще улесните своя престой, но ще спестите и средства, защото няма да се налага да търсите друг транспорт до града и впоследствие да наемете автомобил оттам.

Освен това, ако изберете да наемете кола, директно от летището, това ще си позволи по-голям контрол при избора на маршрутите за придвижване до крайната ви дестинация.

В световен мащаб, също така, е доказано, че компаниите, които предлагат възможността за наемане на кола, директно от летището, обикновено разполагат и с по-големи автопаркове. Така вие ще можете да направите най-подходящия за вас и нуждите ви избор на лек автомобил.

В този случай трябва да имате предвид, че и броят на хората, които избират да вземат кола под наем, директно от летището, става все по-голям именно заради всички тези предимства. Затова е добре да запазите лек автомобил още преди своето пътуване. Експертите съветват да го направите няколко седмици преди началото на престоя ви в съответната страна.

Green Rent a Car може да отговори на всички тези предимства, които осигурява наемането на автомобил, директно от аеропорта. Компанията разполага с офиси на летищата в София, Варна и Бургас и предлага на своите бъдещи клиенти изключително богат избор от коли, които те могат да вземат под наем.

В София офисът на компанията на летището е на адрес: улица „Продан Таракчиев“ 10. Във Варна и Бургас съответно офисите са на Терминал 2. Можете да се свържете и предварително с Green Rent a Car на национален телефон: 0700 700 22. Там екипът на компанията ще ви съдейства с всичко, което ви интересува. Те ще отговорят на вашите въпроси по професионален начин, което ще ви позволи да направите бърз и правилен избор на лек автомобил, които да вземете под наем, директно от летището.