Тролове налазиха Фейсбук заради далаверите на ГЕРБерастите?

Националният протест срещу безобразията в България ще съди собствениците на социалната мрежа
Срещу страницата ни във Фейсбук има невероятна атака от трол групи на ГЕРБ, съобщиха администраторите на Национален протест срещу безобразията в България. Тя продължава над 96 часа.
„Стигнаха дотам да се опитват да свалят статии в сайтове, свързани с далаверите им във Видин. Явно някои хора са много притеснени от това, което извадихме за фирмите, но да не забравяме, факта че фирмите – касички са много в цяла България, а ние знаем имената им“, добавят бунтарите.
„Около 10 милиарда евро са „усвоили“ фирми – касички на Герб от Евро Фондове! Очаквайте скоро списък на фирмите приближени на Цeцо, Боко и Делян!“, тръбят администраторите на протестната група.
Те споделиха, че са решили дори да заведат още другата седмица съдебен иск срещу Фейсбук.
„По техните правила, можем да ги съдим само в Калифорния, но нашите юристи ни посъветваха да заведем три дела. Едното ще е тук в България. Второто ще е в Ирландия, срещу централата на Фейсбук в Дъблин, която отговаря за Фейсбук – България и третото – в Съединените щати, т.е. в Калифорния. Ще изпратим протестно писмо до американския посланик и ще уведомим още няколко посланика от Европейският съюз, как се потъпква свободата на словото в България“, обявиха от Национален протест срещу безобразията в България.
„Фейсбук искат да ни убедят, че профили, които през 2010 година не са били регистрирани в системата им, са публикували неща в Страницата! Това, че тролските групи на Цветан Цветанов и ГЕРБ ни докладват по някаква нова система, а роботите на Фейсбук ни изпращат някакви невероятни писма, че хора, още веднъж подчертаваме, не са имали профили през 2010 година, но са публикували всичко едно и също в един и същ час на едно и също място, което практически е невъзможно – отвори широко врата да заведем съдебни дела за клевети, лъжи и да търсим информация за профилите, които заблуждават роботизираната система на фейсбук с фалшиви доклади“, пишат администраторите на Фейсбук групата.
„Надяваме се да няма замесени и държавни служби в атаката срещу страницата, защото всичко по делата ни срещу Фейсбук ще бъде публично!“, добавят те.