Шайката да се готви за затвора!

Борисов изпрати 2 млн. българи в чужбина да търсят препитание, Цацаров осигури безогледното ограбване и комфорта на Шайката, коментира Румяна Ченалова

Спецпрокуратурата започнала разследване за измами с еврофондове, за които сайтът Биволъ писа преди години! И това няма да им помогне! Шайката да се готви за затвора, коментира във Фейсбук бившата съдия Румяна Ченалова.
„Цацаров е бездействал години в нарушение на задълженията си, спомагайки да се прикрива престъпността на всички нива на държавно управление. Години, в които са подавани сигнали, извършвани разследвания от Биволъ, публикувани конкретни факти, имена и обстоятелства“, добави тя.
„В същото време, за да се създаде статистика, която да се представи на Европейската комисия се разиграваха шумни акции и процеси с печален край. По заповед се образуваха и образуват дела срещу неудобните – тези, които останаха прави, не скриха лицата си и продължаваха да казват истинната. Това е геноцид“, подчерта бившата съдийка.
„Борисов изпрати 2 млн. българи в чужбина да търсят препитание, Цацаров осигури безогледното ограбване и комфорта на властта, създавайки страх и убивайки всяка проява на смелост. Няма наказание , което да е справедливо за тези престъпления против българския народ!“, добави тя.