Яката Дупара няма никой от столетницата да бара

 Гери-Никол сподели, че е станала жертва на фалшиви новини, няма да пее за БСП

Певицата Гери-Никол разпространи официално писмо до медиите, в което казва, че е станала жертва на фалшиви новини и, че няма да пее на събора на БСП на Бузлуджа, съобщи бТВ.

„От няколко дни с учудване забелязвам, че в няколко публично известни медии забъркват името ми във фалшиви новини. Вероятно въпросните медии не си дават сметка за вредите, които нанасят върху моята репутация”, пише певицата и във „Фейсбук” страницата си, и в официалното си писмо до медиите.

Тя публично опровергава появилите се в медиите твърдения, че е ще пее на събора на БСП на Бузлуджа, както и, че кметът на Варна Иван Портних я е заплашвал – публикации, от последните дни.

„Не познавам лично г-н Портних, нито някога съм общувала с него”, посочва певицата.

„Надявам се името ми повече да не бъде замесвано в манипулативни материали. В противен случай ще бъда принудена да потърся правата си по съдебен ред”, посочва Гери-Никол.

Накрая официалното писмо завършва с това, че името ѝ се използва само с цел да се предизвика сензация.

В същото време обаче в официалното събитие на събора на Бузлуджа все още стои публикация с официалната програма, в която името на Гери-Никол фигурира като изпълнител.

Междувременно и евродепутатът Николай Бареков коментира фалшивата новина.

„Яката Дупара стана аргумент в борбата между ГЕРБ и БСП. Както виждаме, дълбоки идейно – естетически принципи лежат по корем между тях. О, Времена, О, нрави, О, дупари! Специален поздрав с въпрос за госпожа Корнелия Нинова. Кой и как реши 3 500 лева от парите на гражданите, тоест от субсидията на БСП, да отидат за певчески хонорар на една разглезена малка старлетка“, сподели във Фейсбук евродепутатът.

„Напълно в духа на традициите от БСП никой дупарата няма да я бара. Те, милите, Дупарите само ги миришат“, коментира той.