Тиквен ден е, да теглим по една на тиквениците от властта!

Не си мислете, че празникът е американски, защото ужасът, който ви причиниха онези в костюмите и маскираните им деца, стана национален спорт, коментира Атанас Калев

Днес е тиквен ден. Тиквата празнува тиквеността си. Честит (не)национален празник!

Изобщо не съм се объркал и преди да погледнете календара на стената дали пък не е дошъл Трети март, искам да ви напомня, че днес светещи тикви се величаят от хора в костюми и обикалят, така между другото с децата си от врата на врата да си искат бонбони или лакомство, ако ли не, ще ви сторят пакост, сподели във Фейсбук Атанас Калев.

„Така че, честит национален празник на всички българи и изобщо не си мислете, че празникът е американски, защото ужасът, който ви причиняват онези в костюмите и маскираните им деца в душите ви вече четвърт век, стана национален спорт, в който най – страшните и ужасните печелят първото място“, добавя създателят на групата Национален протест срещу безобразията в България.

„И ако не сте пострадали от белите им лично, то ще да е било, защото кротко сте им давали в ръчичките на някои власт, на други концесии, предприятия, банки, обществени поръчки и т.н. все лакомства, с които да си утолят страшните мисли“, добавя той.

Честит национален празник и нека се свети Тиквата, символът на този ден!