Отливка на Ангелкова стана Мис България, нагласен ли е конкурсът

Най-красивата българка за 2017 година разлая кучетата и в модните среди се заговори, че титлата е подарък от свекърва й

Българките се славят по света със своята красота и изящество, но не така стоят нещата, когато разбереш какво нещо ще представя страната ни на един от най-престижните конкурси на планетата – Мис Свят.

Тамара Георгиева. Така се казва новата Мис България. Тя е на 24 години и е от София. Изборът й за кралица на красотата за неомъжени жени изправи на нокти и най-благосклонните меценати на нежния пол. Превърналата се в посмешище с външния си вид госпожица, от два дни е обект на остри критики, жлъчни коментари и подигравки. Не без основание.

Дори се заговори, че е правена по отливка на министъра на туризма Николина Ангелкова, след обявена обществена поръчка на ведомството по ЗОП.

В модните среди усилено се шушука, че короната е получена като подарък от нейната свекърва Катя Роуз. По-наблюдателните споделят, че някогашната Мисис България от дълго време се опитва да набута гаджето на сина си в хай-лайф средите и са склонни да вярват, че тазгодишният конкурс за Мис България е бил нагласен в нейна полза. Това се подсилва най-вече от вида на новокоронованата перхидролка, която стои като гротеска сред подгласничките си.

Известният столичен бохем Жоро Френски също не остана длъжен на подигравката с красотата на българската жена и коментира така:

„Понякога, освен болни амбиции без покритие, средни умения във фотошопа и малко повече излишни пари за харчене по глупости, е нужно да имаш поне едно огледало вкъщи и капка реална самооценка.
?
Представя/те ли си?!?/м Ви Мис България 2017.
?
/Не искам да бъда негативен, но съжалявам – не мога мълчаливо да подмина това нещо. 

Носителката на титлата „Мис България“ – страната с едни от най-красивите жени на Света./“ 

Снимка на Joro Frenski.

Снимка на Joro Frenski.

Определено двойничката на Ангелкова е отвъд представите на най-смелите и най-пияните мъже за Мис България 2017.  Освен, ако не става въпрос за „вътрешна красота“. Защото целофанът е доста намачкан и позацапан.

Вижте снимки на подгласничките на Мис Тамара и сами преценете – е ли е най-красивата сред претендентките или амбициите на Катя Роуз са прескочили границите на нормалното и естетичното:

 

 

Снимка на Георги Христов Христов.

 

Снимка на Георги Христов Христов.

 

Снимка на Георги Христов Христов.