Падение: Луна и Джино са новите лица на ГЕРБ

„ВИП“-брадърът, който не е никакъв ВИП, и Бойко си приличали не само в победите, но и в това, че са доказали на всички, че и без една книга да си прочел, можеш да си известен и богат

Джино, Луна и Емил Джасим са новите остриета на ГЕРБ. Тази „гореща“ новина взриви социалните мрежи, след като блогът на бунтарите от Национален протест срещу безобразията в България – xaknews.blogspot.bg съобщи, че в търсенето на нови лица от партията на картофеното момченце са се свързали с тримата … умници и те са приели да станат членове на ГЕРБ, без много, много да му … мислят.

Джино Бианкалана приел предложението, с обещанието че ще печели все така всичко в което му се наложи да учааства пред публичното пространство и след като два пъти победил във ВИП БРАДЪР, без да е никакъв ВИП нямало проблем да се яви на избори и да ги спечели, няма значение, че не бил такъв, съобщава xaknews.blogspot.bg.

Според брадърът самият той и Бойко Борисов много си приличали не само в победите по няколко пъти, но и в това, че са доказали на всички, че и без една книга да си прочел в живота си, можеш да бъдеш и известен и богат. „Имам амбиции да бъда като лидера на тази партия, а и аз като него все не мога да срещна подходящата жена, така че ще се отдвам на политиката“, обяснил Джино, цитиран от блогарите.