Евродепутат обяви Джамбазки и Каракачанов за предатели

Бойко, прибери си вересиите и слагай ВМРО където им е мястото- отпред на топло в слиповете, призова Бареков

Пръкна се партия на българите в Македония. Тя е промотирана от български консерватор евродепутат и член на ВМРО. Ураааа! Мислите ли наистина, че това е страхотна новина? Я да погледнем внимателно, сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„99% от християните в Македония гласуват традиционно за големите партии ВМРО- ДПМНЕ и социалистите. Мюсюлманите гласуват за албанските партии. Българите в Македония също имат своите традиционни леви и десни пристрастия. Така е не само в Македония. Какво ще стане, ако християните в Македония и следващия път гласуват за тяхното ляво и дясно? Означава ли това, че 1-2 процента македонци, гласували за новата партия на Каракачанов- Джамбазки са единствените българи в Македония? Не означава, но така ще бъде обявено официално от македонско-сръбския естаблишмент“, коментира евродепутатът.

„Това е доказано от избори! И никой друг освен българското ВМРО няма да е виновно“, добавя той.

„В стремежа си за евтин пиар и малко предизборни дивиденти в кратък хоризонт нашето ВМРО жертва Македония. Докато Джамбазки ползва бранда “консерватори”, за да си пише точки и да спечели евродепутатската заплата за нови пет години, губим Македония. В Македония, въпреки сръбската преса, живеят милиони българи и те го знаят. Повечето от тях искат или имат български/европейски паспорти, но партията на Каракачанов не им ги дава, не и без тлъсти рушвети“, подчерта Бареков.

„ВМРО на агент Иван държи канала за български паспорти поне от 15 години. Подарен от агент Гоце и ДС. Проверете. Не, Джамбазки и агент Иван няма да направят македонското ДПС. А и в най-добрия случай ще сведат българите в Македония до 10% от всички християни. А те са реално 70-80%. В най- лошия случай ще направят македонския опит на Касим Дал и ще сведат българите в Македония до 0,5 процента“, добавя той.

„Ясно е, че българските служби и Каракачанов (назначен от ДС!) проспаха обезбългаряването на ВМРО-ДПМНЕ и го тласнаха умишлено на сръбска хранилка. Сега въпросът е чий интерес обслужиха нашите пишман националисти, за да преброят на пръсти българското население в Македония и да го сведат до 10-15 хиляди човека….? Отговорите не са много – поръчката е на Ердоган, на Сорос или на Саудитска Арабия. И този път нито подозирам, нито обвинявам Бойко Борисов“, коментира евродепутатът.

„ В Македония той засега играе много по-умна и бавна игра. Затова в името на България: Бойко, прибери си вересиите и слагай ВМРО където им е мястото- отпред на топло в слиповете“, добавя той.