Жечо Станков – каним отново младите хора от Бургас в „Битката на мозъците”

Вълнуващата, интересна и забавна „Битка на мозъците“ за трети път ще срещне най-умните и съобразителни ученици и студенти в Бургас, като ще им даде възможност да спечелят пътуване до столицата на Европа – Брюксел. Организатор на куиза, който вече се превърна в традиция за младите хора, е енергийният експерт Жечо Станков.

„След големия успех на състезанието, каним отново младежите на Бургас да покажат своите познания. В него могат да се включат ученици от X, XI или XII клас, както и бургаски студенти в отбори, в които да има до 5 участници. Да се подготвят за предизвикателства, забавление и големи награди! Така те могат не само да спечелят пътуване до Брюксел, но и да докажат знанията си, да срещнат нови приятели и да създадат незабравими спомени!“, каза Жечо Станков.

Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май 2024 г. в Международен конгресен център – Бургас, като началото е 18 часа.

Бургаските младежи вече два пъти показаха, че са изключително умни, съобразителни и имат борбен дух, а „Битка на умовете“ се превръща в емоционално и оспорвано състезание.

 

Куиз е ставащото все по-популярното име на формата, в който се задават въпроси с няколко възможни отговора, от които само един от които е верен. Това е и форматът, на който е базирана концепцията на играта „Книговище”.