Следващата стъпка срещу БОЕЦ е да бъдем унищожени физически

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

Минахме през целият ченгеджийски арсенал на управляващата ни мафия. И след всяко наше действие, акция и сигнал, мафията става все по агресивна и брутална. Запори, дела, призовки, досъдебни, заплахи, ревизии, посегнаха дори на децата и семействата ни. Защото ги е страх от нас. Защото не могат да ни смачкат и откажат, въпреки цялата си власт и пари. И след всеки удар се амбицираме все повече , защото това са знаци, че сме на верен път.

 Пез последният месец БОЕЦ подкрепихме Босия в неговият протест срещу мафията и корупцията превзели държавата ни. Спечелихме две дела срещу НАП, едното за отказа им да ни предоставеят докладите си до Министерството на финансите за 16-те милиарда източено ДДС и другото е срещу отказа им да ни предоставят информация за хазарта и схемите, чрез които държавата губи милиаради от този бизнес. Внесохме и сигнал до испанската прокуратура и испанското посолство по казуса „Къщата в Барселона“ на Бойко Борисов. Имаше и развитие по сигнала ни срещу Цацаров за Цумгейт. Излязохме на протест в подкрепа на боеца Ваня Рибчева, кято свинете се опитват да изхвърлят от жилището и.  Постигнахме и пробив по инициативата ни за възстановяване на дейността на радио „Свободна Европа“, в която инициатива бяхме подкрепени от група водещи български журналисти. Разкрихме и схемата за ревизията на Пеевски, в следствие на която бе обявен за най-чистият в държавата. Оказа се, че НАП са влезли в ролята на частна счетоводна фирма на Пеевски. И това е само част от дейността ни. И всяко наше действие е удар срещу свинете. И следва ответен удар! Все по брутален.

Защото ги боли от ударите ни. Получих директно предупреждение, че срещу БОЕЦ ще бъдат предприети всякакви мерки за да бъдем унищожени, включително и физически. Междувременно профила ми във ФБ бе докладван и блокиран отново, този път за 30 дни. Комисията за защита на личните данни образува административно производство срещу БОЕЦ по сигнал на Московски заради кампанията ни в подкрепа на Босия. Заплашват ни с глоба до 4 милиона евро.  Разбиха ми фирмата. Разбиха ми и къщата. Отново. Това са само знаци, сигнали. Знам, че са способни на всичко. 


До колегите от БОЕЦ.
Сменяйте ежедневно маршрутите си на движение.
Не оставяйте децата си сами и ги придружавайте до училище и обратно.
По възможност сменяйте автомобила си, или паркирайте в охраняеми паркинги.
Не се поддавайте на провокации, но отвръщайте на всеки удар.
Ние сме обикновени хора, необикновенното е, че сме успели да запазим чувството си за справедливост, стремежа си към свобода и непримиримостта към всяка неправда. И способността си да будим заспалите. Респект и благодарсност към всеки боец!
И бой до дупка. Продължаваме! Очаквайте следващите акции на БОЕЦ и когато излезем на площадите ни последвайте. Страхът може да бъде преодолян, първо трябва да осъзнаем силата си, като граждани. И тогава идва свободата. Не мога да ви опиша това чувство, сами трябва да го изживеете.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Георги Георгиев – председател на УС на БОЕЦ.