АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз предлага на своите клиенти атрактивни условия за профилактика на климатика

АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз осигурява на своите клиенти атрактивни условия за профилактика на климатика на техния автомобил през лятото. Цената е 29.90 лева.

От сервиза съветват шофьорите да не оставят профилактиката на своите климатици за последния момент. Още повече, че в днешно време повечето автомобили вече са оборудвани с климатични системи – нещо, което допреди няколко десетилетия бе истински лукс.

Климатичната система може да бъде описана като един затворен кръг, в който основна роля има охлаждащият агент – това е газ, който се нарича фреон. Именно затова той е толкова важен. Ако изберете АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз, ще получите срещу сумата от 29.90 лева източване на стария фреон и маслото от системата.

Много е важно да поддържаме климатичната система на нашите автомобили в изрядно състояние, защото в противен случай повредите по нея могат да бъдат много сериозни. Един от възможните проблеми е плесента. А тя се натрупва неизбежно по климатичната система вследствие на влагата, която се образува по въздуховодите. Плесента, заедно с бактериите, са проблем, който може да предизвика вреди включително и за здравето на хората, които се возят в конкретния автомобил. Именно това профилактиката на климатичната система е от жизнено важно значение, особено през летните месеци.

АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз предлага на своите клиенти и вакуумиране, и тест за плътност. Системата на климатика ще бъде подложена на диагностика в режим на работа, като ще бъде измерено високото и ниското й налягане. Ще бъде проследена и температурата в купето на автомобила.

Служителите на АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз ще проверят и за наличието на евентуални течове.

Ако е необходимо, системата ще бъде дозаредена с фреон и то на преференциална цена от 9.99 лева за 100 грама.

АвтоСПЕКТЪР експрес сервиз очаква своите клиенти на улица „Индустриална“ 19. Всеки може да се свърже с тях за повече информация и на телефон: +359 88 238 033.