Адвокат разобличи Цацаратурата за убийството на Плъха

Докторът изстрелва цял пълнител по Плъха, като един от куршумите го пронизва, но крадецът не знае, че умира и хуква да бяга, но издъхва след 100 метра, коментира Емил Василев

Адвокат Емил Василев разобличи прокуратурата за убийството на Жоро Плъха. Бившият депутат публикува във Фейсбук своята версия за случилото се в Пловдив. Според него д-р Иван Димитров е невинен.

„Понеже прокуратурата направи всичко възможно да изкара пловдивския доктор престъпник, да ви кажа какво точно е станало, защото се заинтересувах: 1.Докторът вижда Плъха, че му влиза в гаража да краде. 2.Докторът решава да защити собствеността си /той горкият не е знаел, че законът пази престъпника/ и с пистолет в ръка се отправя към гаража. 3.Там приклещва Плъха, който обаче вади нож и Докторът е принуден да стреля във въздуха, за да го сплаши. 4.Вместо да побегне, Плъхът напада Доктора, като започва да хвърля различни предмети, попаднала му под ръка, вкл. нож и се насочва към него. 5. Силно уплашен и в условия на неизбежна отбрана, Докторът изстрелва цял пълнител по Плъха, като един от куршумите го пронизва. 6.Плъхът не знае в този момент, че умира и виждайки дебелия, най-после хуква да бяга и издъхва след 100 метра. Останалото са прокурорски белетристики“, коментира Емил Василев.