Ако Борисов имаше поне атом останала съвест и достойнство, то още в понеделник щеше да подаде оставка

Georgi Georgiev

Дори очаквах да каже, че 17-те жертви сами са предизвикали катастрофата и собствената си смърт за да клатят стабилността Му и да съсипват и цапат пътищата Му! Никога, нито за миг никой от управляващата ни политическа банда и през ум не му е минавало да поема отговорност за каквото и да е.

БОЙКО, мутро страхлива, ти си следващият и спасение този път няма да има!
Оставките на тримата министри днес са поредният опит на Борисов да спаси собствената си кожа. Цяла седмица мутрата се кри в дупката си и след като видя, че напрежението ескалира, хвърли главите на тримата бушони за да спаси кожата си и да свали напрежението. Борисов е показал, че е способен да продаде, предаде и жертва всеки и всичко за да запази властта си! В държавата на мафията все други са виновни, а мутрата, който по Конституция носи отговорност за действията на своите подчинени министри и агенции, все е невинен и все някакви гадове искат да му бутат правителството! Дори очаквах да каже, че 17-те жертви сами са предизвикали катастрофата и собствената си смърт за да клатят стабилността Му и да съсипват и цапат пътищата Му! Никога, нито за миг никой от управляващата ни политическа банда и през ум не му е минавало да поема отговорност за каквото и да е. Защото отговорност означава съд, затвор и осветляване на цялата истина за престъпната , мафиотска същносст на институциите, държавата и управляващите я. Ако тримата министри подаваха оставки заради трагедията и половин гробище загинали, то те не трябваше да дават многословни интервюта и да благодярат на премиера (не разбрах за какво, за жертвите ли?), а трябваше да бъдат задържани и разпитвани в столичният арест! Ако Московски например знаеше какво е отговорност, нямаше да гледа нагло и безучастно 80 дни как Босия умира!
Ако Борисов имаше поне атом останала съвест и достойнство, то още в понеделник щеше да подаде оставка, след като се разбра, че причина за катастрофата е престъпното нехайство и корупцията превзели институциите и министерствата, които той пряко контролира и за действията на които носи пряка отговорност, а не да гори поредните мишки-бушони!
Този път, Буда,. спасение няма да има! И Цацаров няма да може да те спаси! БОЕЦ обявихме ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА и до дни ще обявим и стартираме действията си! Не оставки, а изриване! Първо Цацаров – пазителя на мафията,след него Буда – боса на амфията, след него Пеевски и цяллото ченгеджийско-мафиотска банда! Битката ще е жестока, защото ние ще се борим за справедливост и живота си, а мафията ще се бори за властта си!
Гадовете идват, Бойко и спасение и прошка няма да има! Съд, затвор и конфискация на заграбеното!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

https://www.facebook.com/profile.php?id=100022847133525

колаж : Свободен човек