Архаичен юрист отсъди : Машинното гласуване е архаичен метод

Приликата на един с герой от мултфилм на Холивуд е често коментирана, но дали е само прилика ?!

ГЕРБ не искат машинно гласуване. Това е архаичен метод, който се използва в много слабо развитите демокрации. Това коментира депутатът от ГЕРБ Данаил Кирилов – председател на правната комисия, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

Ние си отстояваме позицията и сме били винаги искрени и  различаваме машинното гласуване от елетронното-дистаницонно гласуване, каза Данаилов Кирилов.

Според него един от първите драматични въпроси бил за машинното гласуване.

ЦИК имат официални доклади, където са казали, че не могат да пуснат електронното дистационно гласуване. Този процес започна 2017 година. Има и стенограма, където БСП казват да с машините е опасно, заяви депутатът.

Е, как да не вярваш на член на БСП защитавал Жан Виденов ?! От 2003 г. Дананил Кирилов, който е част от БСП – Лозенец, се връща в политиката, като е избран за общински съветник в София от БСП. Твърди се , че той е бил поставен на избираемо място по волята на Румен Овчаров. 

След такава автентична и архаична школовка няма как този бисер на Дани да не е велика мисъл, която можеше да изскочи и из устата на Барни Ръбъл.

Иначе казано – всяка прилика с действителни лица е случайна, но …

Авантаж

колаж : Авантаж