АТАКА възражда с. Маломир! Нова спортна площадка, младежки клуб и музей

С лични средства от АТАКА помогнаха за изграждането на спортна площадка в ямболското село Маломир. Председателят Волен Сидеров, заместникът му Десислав Чуколов и водачът на евролистата д-р Георги Димов откриха и новоизграден младежки клуб в известното със своите шампиони по борба село, за изграждането на който също помогнаха финансово.

„В Маломир са родени големи български имена в спорта, които са славили страната ни по света. Тук се провеждат традиционните турнири по борба, на които съм присъствал. Още преди няколко месеца обещахме, че ще помогнем за изграждането и на спортна площадка. За разлика от наслоеното мнение, че политиците обещават, а не изпълняват – ето, ние изпълняваме и до септември ще стане готова”, обясни Сидеров в присъствието на кмета Йордан Тодоров и събралите се жители на Маломир.

Сидеров обясни, че евролистата на АТАКА е изцяло от млади хора, които бяха подредени не от партийната централа, а от зрителите на АЛФА ТВ. „Направих стъпка встрани, дадохме път на млади българи. Водачът на евролистата е ерудиран, образован, патриот, който ще защитава каузите ни в ЕП”, подчерта той.
„Школата „Политическа академия” ще продължи и след изборите. С нея давам възможност за развитие на млади българи, които искат да се занимават не само с политика, но и с изкуство, спорт”, увери Сидеров.

Водачът на евролистата – младият д-р Георги Димов, отбеляза, че вместо да прави скъпи предизборни концерти, АТАКА помага на студенти в цялата страна със стипендии, за да продължат образованието си и да останат да се развиват у нас. Освен това от партията са внесли документ в централата на Европейската комисия в София до председателя Юнкер с призив да се предоговори договорът ни с ЕС. „Българите трябва да живеят като европейци в ЕС, а българската икономика трябва да се засили, за да може това нещо да се осигури. Ние сме за единна европейска пенсия и заплата за всички страни – членки на ЕС”, убеден е той.

По думите му основният проблем е обезлюдяването на цели райони, затова партията помага на младите да останат в страната.

„Подкрепяме спорта. Хората трябва да спортуват, самият аз спортувам. Спортът е важна част от здравословния начин на живот. Партия АТАКА е най-пробългарската партия, тя ще се бори за едно нещо – здравината на българския народ”, добави Димов.
Припомняме, че миналата година с помощта на лидера на АТАКА в същото село бе открит и музей на борбата.