Бабите в Родопите чакат селянина от Банкя, бъркат го с Дядо Коледа

Оди из Родопите да му ръкопляскат бабите, а пропусна на среща с Тръмп да се договори за стратегическите интереси на България, коментира адвокат Емил Василев

Бабите в Родопите чакат селянина от Банкя да им даде подаръци, бъркат го с Дядо Коледа. Такива нелепи шеги плъзнаха в социалните мрежи на Бъдни вечер.
Зевзеци коментират във Фейсбук думите на премиера, който в навечерието на светлия християнски празник отиде в Михалково и бе на инспекция преди откриването на готовата отсечка Кричим-Михалково-Смолян. Вчера Бойко Борисов бе посрещнат от възрастен родопчанин с думите „Ваше високоблагородие“, а той побърза да се похвали, че бил като него селянин, но от Банкя.
„Оди из Родопите да му ръкопляскат бабите, а пропусна на среща с Тръмп да се договори за стратегическите интереси на България“, изригна във Фейсбук пък бившият депутат адвокат Емил Василев.
Заради такива тъпанари вечно ще сме в гладната руска орбита, добавя той.
„Международните отношения са такива, че подобна среща се случва веднъж на 15-20 години. САЩ водят енергийна война с братушките. Тръмп щеше да ни даде втечнен газ на половината цена на руснаците /както даде на поляците/. Вместо това ние използваме срещата с най-влиятелния човек на света, за да лобираме за руски и сръбски интереси /разклонението на Турски поток/. На всичкото отгоре руснаците ни мразят, а сърбите още повече. На най-големите си душмани обслужваме интересите. Това е пълно политическо малоумие“, сподели в социалната мрежа адвокат Василев.