БГ звезди застанаха зад  „ДЕЯ ВОЛЕЙ“ в подкрепа на бургаския волейбол

Грандиозно волейшоу в зала „Младост“ вдигна бургаската публика на крака. Младите надежди на д-р Александър Маджуров от детската школа на волейболния тим „ДЕЯ ВОЛЕЙ“ премериха сили със звездния отбор на най-известния баскетболен треньор Тити Папазов. Инициативата е свързана с подпомагане, стимулиране и развитие на волейбола в Бургас.

Шоумен №1 Тити Папазов, олимпийската шампионка Катя Дафовска, лъчезарният хип-хоп и поп изпълнител VenZyсветовната шампионка по киокошинкай Гергана Апостолова, футболната легенда Радостин Кишишев, водещият на радио Power FM Милен Василев, балкански шампион по волейбол и радио и тв водещ Генчо Генчев, Антон Петров – собственик на минерална вода „Михалково“ и Петър Дочев бяха част от отбора на звездите. Преди старта на срещата с децата от „ДЕЯ ВОЛЕЙ“, всеки един от тях се обърна с послание към присъстващите, бизнеса и институциите за подкрепа на българския спорт и на волейболния клуб „ДЕЯ ВОЛЕЙ“. „Спортът е дисциплина и здраве. Родители, не оставяйте децата си да стоят само пред компютрите“, апелира Радостин Кишишев.

Оспорваното дерби между двата отбора премина и през смях и закачки. След 10-минутна игра на терен, Тити Папазов зае мястото на треньора на звездния отбор и собственик на клуба „ДЕЯ ВОЛЕЙ“ – Александър Маджуров. Типично в свой стил, Папазов грабна микрофона, а въодушевената публика скандираше името му и правеше “мексиканска вълна“. Уникалното  шоу в подкрепа на бургаския проект за развитие на волейбола завърши при равен резултат.

ДЕЯ ВОЛЕЙ“ е единствената по рода си волейболна школа за деца в България, която съществува благодарение на основния спонсор д-р Александър Маджуров. В клуба тренират безплатно над 200 деца, за които са осигурени екипировки, тренировъчни лагери, спортни зали, както и други потребности свързани с волейбола.