Бивш евродепутат иска Брекзит за България

Бившият евродепутат Николай Бареков предлага референдум за излизане от ЕС и присъединяване към САЩ. Ще станем ли първия американски щат в Европа?

Бивш евродепутат иска Брекзит за България. „Резултатът от един референдум “Съгласни ли сте България да се присъедини към САЩ като първия американски щат в Европа?” ще бъде не по-малко интересен от Брекзит поради ред обстоятелства и причини“, сподели Николай Бареков във Фейсбук.
„Няма само гренландците да питат. Кампанията ще раздели нацията и ще бъде зверска. Русофили, фоби, Белене, Гешев, 9 септември, Хитлер, Сорос, евреи, Тръмп, Клинтън, Сталин, АлЙо – всички тела ще бъдат грабнати и хвърлени в употреба!“, коментира той.
„Тръмп ше увеличи територията на САЩ с полезни изкопаеми, които и сега ни взимат без пари“, обясни бившият евродепутат.
Той припомня, че на тези избори на 27 октомври няма да се решава кой да е главен прокурор, колко да е минималната заплата и дали да излизаме от НАТО и ЕС и да влизаме в Евразийския съюз. Гласуваме за кметове (мениджъри, стопани) да благоустройват кварталите и селата, да строят, да метат улици, да ни събират боклуците и да поливат градинките, добави Бареков.