БОЕЦ сезира КПКОНПИ, ДАНС и Прокуратурата за аферата с апартамента на Цветанов!

БОЕЦ – България Обединена с Една Цел

Тази сутрин (20.03.2019г.) в 9.00ч. БОЕЦ сезирахме със Сигнал в електронните пощи КПКОНПИ, ДАНС и ВКП за аферата с покупката на новият апартамент на Цветан Цветанов- депутат, председател на ПГ на ГЕРБ и зам. председател на ПП ГЕРБ.
Повод за сигнала ни е публикация на сайта на радио СВОБОДНА ЕВРОПА , експертни коментари и анализи на „Антикорупционен фонд“ както и последващи публикации на сайта Биволъ по същата тема.
В СИГНАЛА се казва:
„Сезираме ВКП относно съмнения за извършени престъпления – корупция, злоупотреба с власт, незаконно забогатяване, конфликт на интереси, търговия с власт, укриване на данъци, данъчни и финансови престъпления както и други престъпления по чл. 283 и 304 от НК, както и участие в организирана престъпна група за данъчни и финансови престъпления извършени от Цветан Генчев Цветанов – депутат в 44-то Народно събрание на Република България и Мирянови – собственици на фирма „Артекс Инженеринг 2000-5“, както и други неустановени лица.
До дни БОЕЦ ще уведомим официално и ЕВРОПОЛ, за чиито член на Управителният съвет бе избран Цветан Цветанов преди няколко месеца. Припомняме, че тогава БОЕЦ изпратихме и внесохме ПРОТЕСТНА НОТА до ЕВРОПОЛ и ЕК срещу избора ба Цветан Цветанов, предоставяйки им данни и документи уличаващи го в потъпкване на човешките права.
#БОЕЦсрешуМАФИЯТА
http://www.boec-bg.com/archives/1617