Бойко, как без пари си направил ГЕРБ?

Georgi Borisov Georgiev

ЩЕ ОТГОВАРЯШ, БУДА!
Бойко, как без пари си направил ГЕРБ?
ГЕРБ прибра почти четвърт милиард от субсидия и много милиарди ограбени и одрани от гърба на българите и бизнеса през последните 10 години. И сега говориш за „субсидия един лев“. Все едно Цветанов да говори за гарсониери!
Единствено вярно е, че ти лично не си дал и един лев! Само си прибирал. Твоите копои обикаляха фирмите по списък и изнудваха всеки работодател за пари. Така, както ти го правеше преди години по магазините и кръчмите. Както правите и до сега! Забрави ли Фидосова? А Флоров? А Цветанов?
Питай монтанчани как ГЕРБ са правили избори и откъде са парите. Питай и варналии, и пловдивчани, и видинлии!
Питай Тошев, как ходеше с фирмаджии до банките, за да изтеглят пари за ГЕРБ, а хората им оставаха без заплати!
А помниш ли, че изнудваше и печатниците да ти печатат плакатите, а после твоите маймуни забравяха да платят и ако някой се обадеше, му затваряха печатницата! Питай Евгени в Благоевград, още си пази твои плакати, за да ги плюе вечер.
А как рекетираше хората да внасят пари заради участието в листите ти? На избираемо място – 50 000, следващите по 30 000, а последните по 15 000. Мой приятел, който бе в листата на ГЕРБ-Видин през 2009 г., още си плаща кредита, с който ти финансира „безплатната“ кампания!
А Фаса забрави ли го? А ботевградския тигър, дето ти донесе чантата с „шестте нули“ ? А свищовския ти любимец? Ами Цветанов е още жив, питай него. Питай го дали някога е платил в заведение, дето събираше „актива“ по места? Питай го кой е плащал. Този боклук е прибрал от бизнеса повече пари от НАП!
Питай и за фалшивите фактури, с които ГЕРБ отчиташе разходи, а партийните ти мишки по офисите крадяха парите! Как учредителите в началото даваха пари за дейност и кампания, а спуснатите от Цветанов парашутисти тъпчеха парите по джобовете си, без документи и отчети!
Питай Цецо и за мутрите във всяка област, които наричахте ПР-и и които прибираха по 40 000 на калпак, откъде са парите? Щях да забравя, питай и Пеевски. Кой ти плащаше телевизионните клипове и участия? Той не е забравил! Питай и Вальо Златев, и Цветан Василев, и Цеко Минев, и ТИМ-аджиите питай, и Стоичков го питай, а и Слави може да те подсети колко „безплатен“ е бил ГЕРБ. През 2009 г.
ГЕРБ имаха регистрирани почти 30 000 застъпници, без да броим наблюдателите. По 40 лева на човек, това са 1 200 000 само за тях, ти милионите май не ги броиш за пари?! Или понеже не си ги дал ти, значи е безплатно?! А откъде са парите? От БОЕЦ питахме и прокуратурата и… се оказахме ние разследваните!
За съжаление „безплатно“ няма и народът плати жестока цена за твоето управление. България загуби децата си, над милион и половина млади хора избягаха от мутризацията и бойковизма. Мафиотизирани институции, зверска корупция, мизерия и отчаяние.
Дори престоя ти в затвора пак ние ще платим. Но това ще го платя с удоволствие и се надявам да го плащам дълго! Имаш думата ми! БОЕЦ няма да спрем докато не изринем мафията от властта. Битка за свобода и справедливост срещу престъпният режим на мутрите и ченгетата. Режима на Борисов, Пеевски и Цацаров. Съд и затвор за вас! Скоро!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА