Бойко при Грета Тунберг в Давос, опазваме Земята като поемаме боклука на света

Доналд Тръмп и Грета Тунберг изненадващо се обединиха за опазването на Земята, докато Бойко гушкаше Урсула фон дер Лайен. Дали не се разбраха да спасим Земята, като поемем боклука на света!?

Карикатура: facebook.com/TerminalniKolaji

Българският премиерът Бойко Борисов блесна в познатия си стил в Давос, където се събра каймакът на обществото. Бившият пазвантин на Тато едва не задуши с тежка прегръдка председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Ловките му пиари не се посвениха да пуснат снимки, на които се вижда тежката му ръка върху крехкото й рамо. Близост Бойко демонстрира и с Иванка Тръмп, докато съпругът й Доналд Тръмп се правеше на много загрижен за опазването на Земята и съдбата на човечеството.
Всъщност опазването на планетата изненадващо обедини американския президент и Грета Тунберг. Двамата изразиха позициите си пред участниците в Световния икономически форум.
Около 3 хиляди политически и икономически лидери се срещат и тази година в Давос. Форумът отново събира на чист въздух в Швейцарските Алпи световни политически и икономически лидери. Тази година акцент е опазването на природата, съобщава бТВ.
Грета Тунберг, която миналата година прикова вниманието на участниците с протеста си в Давос, сега участва в първата дискусия.
„Изглежда климатът и околната среда са горещи теми точно сега, но благодарение на натиска на младите хора. Разбира се, ако погледнете от друга перспектива, твърде много досега не е направено, за да се намалят вредните емисии на въглеродния двуокис“, заяви екоактивистката.
„Аз силно вярвам в околната среда. Природата е много важна за мен“, заяви Доналд Тръмп.
В речта си Тръмп обяви, че САЩ, които се оттеглиха от Парижкото споразумение за климата, ще се включат в инициативата на форума за засаждане на 1 трилион дървета през следващите 10 години.
Доналд и Грета се правят на екоактивисти, но са гола вода, както биха казали зевзеците от Перник, пред бат Бойко. Единият ще му сади фиданки, а другата ще продължава да ни баламосва с приказките си за климата. Истината обаче е, че ако не сме ние, ще тънат в боклуци. Откакто ГЕРБ властва, България поема боклуците не само на Европа, а и на Третия свят. Това разкри по Нова телевизия Корнелия Нинова, която се опита да развали настроението на ГЕРБавия вожд с приказките си за „случайно“ убоден със спринцовка нашенец от боклука в Бобов дол. Ревизоро разтръбил мълвата, че там опасни отпадъци нямало, а човечецът не можел да излезе от болницата след мистериозното боцване.
Някак естествено след странната целувка с американския посланик Херо Мустафа изглеждат милувките на Бойко с дамите от световния елит. Дали не са се разбрали вече, че може да спасим Земята, като поемем боклука на света!?