Бойко развя белия байряк за машинното гласуване, ще поГЕРБи ли с него ГЕРБ?

Днес е хубав ден за българите, защото изборите няма да могат да бъдат фалшифицирани, биха казали наивниците, които вярват, че Бойко няма да се извърти пак за машинното гласуване

ГЕРБ се включва в общия хора на партиите, подкрепящи машинното гласуване. Това заяви на заседание на Министерския съвет премиерът Бойко Борисов.
„Нека Томислав Дончев и ЦИК да го направят. Предлагам да похарчим няколко десетки милиона и да видим какви ще са резултатите. Не искам върху правителството да тегне каквото и да е съмнение, че не желаем машинното гласуване“, заяви Борисов.
Днес е хубав ден за българите, защото изборите няма да могат да бъдат фалшифицирани, биха казали наивниците, които вярват, че Бойко няма да се извърти пак.
„Пунтамаренето за днес – Борисов обяви курс към машинно гласуване, Гешев преглед на приватизацията. Важното е заглавия да има. И знаете ли кой е елементарният тест за истинност?“, коментира във Фейсбук бившият посланик на България в Русия Илиян Василев.
„Какво им пречеше досега да са го сторили – единият като е от 10 години на власт, а другия от толкова години заместник и сега главен прокурор. Тъй като не можете да се примирите с това което става в реална България, те ви предлагат да се пренесете във виртуална България, там където нещата а-ха да се случат, и все не стават“, обясни дипломатът.
„Както си казва никога не е късно да се излъжете за пореден път? Тя сметката си е ваша“, добавя той.
Симпатизанти на шоуменът Слави Трифонов побързаха да се зарадват. Според тях, ако има машинно гласуване, бъдещата партия на Дългия ще управлява без да има нужда от коалиционни партньори.
Ако има машинно гласуване и изборните резултати не могат да бъдат фалшифицирани, хората на Слави ще изметат като торнадо дъртите партийни грешници от партийния хоризонт.