Бойко уби „мисирките“ и Холивуд с реч за гадовете, пуснали ни коронавируса

Бате Бойко е велик… поне за онези 80 на сто дебили, които вярват на глупостите за гадовете и коронавируса. В трагикомична реч той уби … от смях и мисирките, и Холивуд

В милиарди и трилиони ще са загубите, които ще понесем заради коронавируса, пророкува премиерът Бойко Борисов. В трагикомична реч той уби … от смях и „мисирките“ (б.а. журналистите, както той ги нарича), и сценаристите на Холивуд.
Пророкът от Банкя прогнозира, че пика на заразата щял да е чак през септември и съвсем ненадейно изръси, че това, което се случва било … война. Оплетен като пате в калчища властникът „застреля“ с глас пленителен и благ, хората, губещи си времето да го гледат.
„Това е един вид война. Години наред сме гледали филмите на Холивуд. Точно това са ни показвали. Едва ли има човек, който да не е гледал поне 10 такива филма. Навсякъде само за вируси говорят и все някой гад ги пуска, а след това цял свят страда. Едва ли ще научим кой гад свърши това, но сега берем последствията. В милиарди и трилиони ще са загубите“, коментира смехотерапевтът и пророк от Министерския съвет.
В реч, пълна с бисери той отдели специално внимание на службите, но от думите му не се разбра съвсем дали те трябва да спрат или да я извършат, отдели и специално внимание на водопровода за Перник, на горките европейци, които намали нито маски, нито защитни облекла. Ние обаче сме щели да имаме и то собствено производство. Ако гадовете не успеят да ги изнесат или пък тези, които се хванат да усвояват парите, не се окажат по-алчни от очакваното.
Бойко си позволи да дава акъл и на българските учители, като ги призова от малкия екран да повтарят поне по пет минути във всеки учебен час как да се пазят от заразите като си мият ръчичките и не се здрависват с другарчетата, които кашлят и кихат. Да го повтарят, повтарят, докато на децата им омръзне. А като им омръзне, както ни омръзна и Бойко, може да избягат… засега само от училище и от коронавирусите.