Борисов, „гадовете“ и НАТФИЗ

Ilian Vassilev

Преди време за да се справи с поредната криза във връзка с неговата репутация Бойко Борисов избра да се бори с измислен слух за някакъв гръцки остров, който уж бил купил. Просто си избра цел, която да атакува, като пренебрегна всичко друго.
След което разигра сценката с възмущението от „гадовете“ които са измислили тази клевета, с идеята това възмущението да потопи информационно истинските въпроси и отговорности.
НАТФИЗ ряпа да яде – в едно режисьор, драматург и актьор!
Сега прави същото – измисля си, че някой го обвинява че има нотариален акт за къщата в Барселона – нещо, което НИКОЙ не твърди. След което опровергава своя си слух, цялата му медийна кохорта сега се възмущава заедно с него на тези „клеветници“, дори се заканват че той ще ги съди до живот.
И пак идеята е тъй като няма писта по която да спечели публичния диспут с отговор на въпросите за посредниците и за наемателите, да измисли паралелна своя, със свои въпроси и отговори, и с неговата версия да занимава хората и да се защитава, като потопи основната версия в съзнанието на хората. И разбира се да не даде отговорите на истинските въпроси.
Елементарно Уотсън. Пиши трите плика.

Фейсбук