Борисов не бил гей, но правил секс и с мъже

В сърцераздирателно интервю по бтв, днес премиерът на България, Бойко Борисов заяви, че не се възприема като гей, но това не му пречело да експериментира и с мъже.

“Професията и миналото понякога изискват да се жертваш в името на каузата…” каза Борисов.

boiko-geiС моите авери често имаме поводи да празнуваме и понякога от многото прегръщане и потриване на тела, започваме да се възбуждаме. Все пак, смятам, че това не е чисто сексуално влечение, а по-скоро възбудата от властта. Цецка Цачева например си сложи и силиконови импланти за разнообразие на компанията.“

Борисов коментира и срещата с Ердоган.

“Аз съм посланник на цяла Европа и не виждам нещо нередно външният ни министър да не присъства, а да се виждам на 4 очи със символът на демокрацията – Ердоган. Той е разумен човек и знае, че ислямизацията на Европа е необратима. Не бърза за никъде, защото Меркел е амбицирана да му се докаже и и дава нов шанс. От друга страна с Доган доста си приличат. И двамата гледат на България като на територия, в която са събрани робите на Турция. Една мръсна територия с рекордно висока смъртност, високи такси и ниски заплати. Определено Доган му е казвал добри думи за мен, затова и отношението му към мен е като към много добър работник.”

Запитан отново дали ще се кандидатира за президент Бойко каза, че ще се пробва след 5 години. В момента задачата му е да пази стабилността със заеми, увеличаване на такси и евро помощи.

“Аз бих бил чудесен президент за България, но премиерският пост е по-полезен за шефовете ми в момента. Ще бъда на него докато и статистиките не могат да излъжат матряла. Бавим президентската номинация на ГЕРБ, защото предпочитаме да говорим за него със суперлативи и като не се знае кой е няма как да ни винят в лъжа. Ако хората знаеха, кой ще номинираме нямаше да има какво да ни питат всеки ден по медиите и щеше да е неефективно и рисково с оглед на това, че положителните теми се изчерпват само с постиженията покрай евро помощите раздадени към обръчи от фирми.”

Борисов не бил гей, но правил секс и с мъже