България си отива заради джендърите?

Скоро те ще управляват света, прогнозира евродепутатът Николай Бареков

Привидната стабилност, докарана от джендър протестърите, е най-опасна за народа. Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Той я сравни с подвижните пясъци и безвремието, водещи до пропадане, хаос и безредици.

Циганизацията на България, която е част от „видимите резултати“ на ГЕРБ, е една от причините младите българи да търсят по-добро място за живеене на хиляди километри от Бургас. Простотията и натрапването на чужди „ценности“, доведоха до влошаване на „материала“, както казва един друг политик за народа.

„Щом погнаха Морган Фрийман и Джеймс Бонд за “непристойно поведение” скоро джендърите ще управляват света. Жени, замислете се от какво имате нужда – от мъже или от джендъри!“, призова Бареков.

Какво обаче е значението на чуждицата джендър?

Наскоро преподавателят по съвременен български език в Софийския университет доц. Надежда Сталянова каза, че според речниците означавала социална роля на пола. След бурните дискусии в медиите обаче думата придоби нови значения, каквито няма в нито един друг език. Стана като синоним на хомосексуалист, на травестит, добавя тя.

В нито една друга страна хората не се обиждат на джендъри… вероятно, защото не са управлявани от такива наведени същества, като доста от милите ни политици.

Без значение какъв смисъл влагаме в понятието джендъри, може да се каже, че заради тях българинът се превръща в изчезващ вид и нито ЕС, нито Путин могат да ни спасят, ако не се освободим сами от тази напаст.