България умира, властта е решила да напълни язовирите със СРС-та

Виждам, че властта е решила да напълни язовир „Студена“ със СРС – та. И медиите са пуснали „помпите“ на пълни обороти, коментира Атанас Атанасов

България умира, опоскана от хищните калинки – алчните кариеристи, които са захапали властта. Празният язовир „Студена“ е един от видимите резултати на това престъпно управление. Язовирите са опоскани от крадливи мутри, а управляващите размахват компромати, за да сплашат тези, които се свеждат глава пред Шайката.
„Виждам, че властта е решила да напълни язовир „Студена“ със СРС – та. И медиите са пуснали „помпите“ на пълни обороти“, коментира във Фейсбук бившият шеф на Национална служба сигурност ген. Атанас Атанасов, който е лидер на ДСБ.
Празнуващите с „Русофили“ на „Копринка“ да не ми държат сметка защо не искам да съм с тях на Паметника на жертвите на комунизма, призова вчера той опонентите си от управляващата партия и припомня как заместник-председателят на Парламента от ГЕРБ Емил Христов, депутатите от ГЕРБ Красимир Велчев и Мануил Манев, кмета на Казанлък от ГЕРБ Стоянова са присъствали на празненствата на движение „Русофили“ на язовир „Копринка“. А Цвета Капаянчева – председател на Парламента от ГЕРБ дори е била на Паметника на жертвите на комунизма! Лицемери, коментира той.
Вчера генералът отдаде почит на жертвите на комунистическия режим. Според него и приятелите му от „Демократична България“ БКП и управлението й е най-голямото престъпно „бедствие” сполетяло България през 20 век. Отдаваме почит на оцелелите мъченици и заявяваме, че ще направим всичко основната функция на държавата да е гарантирането на живота, достойнството и основните човешки права, както и създаването на условия за свободно развитие на гражданското общество и равнопоставеност на хората, пише в декларацията на партията. От „Демократична България“ настояват да се премахнат паметниците и символите на комунистическия режим, да се криминализира отричането на престъпния характер на комунистическия режим.
„Подкрепяме изучаването на неподправената история, тази с престъпленията на комунистическия режим в училищата, за да се помни истината и никога да не се повтаря. България да бъде истински демократична и правова държава, нещо което в момента реално не е“, добавят от „Демократична България“.