Бъчварова турила кръст на Обединените патриоти

Социоложката явно е добре запозната със социологията, която им дава две 00 на предстоящия вот в този изчерпан формат, коментира евродепутата Николай Бареков

Силна седмица за властта по бТВ! Шефката на кабинета на Борисов Румяна Бъчварова току що при Баджака тури кръст и на Обединените Патреоти. Това сподели във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

На въпроса дали е съгласна с тезата на Волен Сидеров, че ако Обединените патриоти не се представят добре на евроизборите, това ще създаде огромни проблеми на управлението, Бъчврова отговори неясно. Както и да се представят, това не означава, че трябва да се промени формулата на правителството, заяви тя.

Нормално е, ако ГЕРБ+ОП имат по-малко евродепутати от опозиционните партии, Борисов да си подаде оставката.

„От техните резултати на Евроизборите нищо не зависело. Борисов – 3 щял да продължи независимо от провала на малката коалиция по примера на НДСВ, които също губеха междинните избори“, добави Бареков.

Според него обратното дрънкат Каракачанов и Джамбазки, но социоложката Бъчварова явно е добре запозната със социологията, която им дава две 00 на предстоящия вот в този изчерпан формат.